Убиецът Георги Семерджиев е доносник на Иван Гешев, затова го пазят! (РАЗКРИТИЯ + СНИМКИ)

2 13 893

„Георги Семерджиев – онзи, който помете и уби минувачите на “Черни връх” и “Арсеналски”, е сочен за гравитиращ около “София-Запад”. Имал дело за наркотици – не зная прекратено или не!

Според мои източници Семерджиев е свидетел по едно от делата срещу Ради Ланеца! Бил “кошаревец” на Гешев и затова е бил пазен! И ето ти резултата! Мъртви минувачи…“, твърди Димитър Стоянов, един от редакторите на bird.bg.

Той направи още скандални разкрития, публикувани в личния му профил във Фейсбук.

„За момчетата от снимка пък ми беше потвърдено, че са съпричастни към някакъв случай на хулиганство. Членове на “София-Запад” нападнали и били цивилни полицаи, без да знаят какви са! Ама високопоставени полицаи. Ей така, за купона! Това станало в Созопол!“, споделя още Стоянов за случая от морето от преди дни.

Реклама

„Подозира се, че тези от снимката са извършители. Кадрите са от нощта на инцидента. Възможно е обаче те да са само свидетели, а други членове на тяхната група да са извършителите.

Членовете на “София-Запад” са със странни протекции напоследък. А все по-често се появяват като свидетели по дела, за които прокуратурата няма никакви доказателства. И защитават тезата на обвинението“, пише още Димитър Стоянов.

Аз нямам съмнение, че Георги Семерджиев – онзи, който уби двама минувачи по “Черни връх”, е доносник на Гешев! И свидетел срещу Ради Ланеца! На местопроизшествието се появява прокурора Адалберт Живков.

Той е Ръководител на Военната прокуратура в София. И води предимно поръчкови дела на Гешев! Какво прави военен прокурор на оглед на ПТП извършени от цивилен?

Значи някой – жертвите или извършителя, е военен или полицай. Или може би агент? Каква работа има Живков там?

Правомощията на военните магистрати са ясни! В тях не влиза разследването на ПТП-та с цивилни участници! Да не говорим, че разследването по случая е възложено на “най-вярното куче” на Гешев – Ясен Тодоров! Той е спряган да измести Боби Сарафов на поста директор на НСлС! Всичко изглежда като яко замитане!“, завършва Димитър Стоянов.

2 Коментара
  1. НА ДЯДО БОЖЕ ПАЧКАТА казва

    СПИПАН

  2. Вертер казва

    Смъртна присъда за това говедо

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.