ОФИЦИАЛНО в НС: Бойко обслужил Русия с „Балкански поток“, Путин изкачал строежа, за да почне войната

4 2 817

Бившият премиер и лидер на хунтата ГЕРБ Бойко Борисов е бил напълно осведомен от службите за сигурност, че газопроводът „Балкански поток“ е бил предназначен за доставки единствено към Сърбия и Унгария, но не и към България.

Сензационното разкритие, за което Narod.bg предупреждава отдавна, официално направи депутатът Стоян Михалев малко след изслушването на премиера в оставка Кирил Петков и енергийния министър Александър Николов на закрито заседание в НС. Нещо повече, според Михалев Путин буквално изчакал завършването на проекта, за да започне войната в Украйна.

По време на дебатите е станало ясно, че целият проект се е строял, за да бъде заобиколена Украйна като страна, през която Русия да изнася своя газ към Европа.

Реклама

„Борисов е имал пълната информация от службите ни, че Руски поток ще ограничи цялото количество газ само за транзита към Сърбия и Унгария, без да има и молекула за нашите нужди. Също така са го информирали в докладите си, че целият проект се строи, за да бъде заобиколена Украйна.

Въпреки това той е решил с нашите общи пари да заплати близо 3 милиарда лева, за да обслужи тези интереси на Кремъл. Очевидно без това да бъде реализирано, Путин не е искал да започне войната с Украйна и затова Борисов дори надзираваше процеса от хеликоптер и повтаряше „Ето да види Путин как всичко е в срок по изпълнението“, написа бомбастично Стоян Михалев.

На този фон енергийният министър Николов не отрече информацията от шефа на „Булгаргаз“ Людмил Йоцов, че не се знае дали изобщо ще има доставки на руски газ за зимата.

4 Коментара
 1. Мариана Сумистката казва

  ЛИПСАТА НА ЛИЦЕМЕРИЕ ОПРЕДЕЛЯ ЧОВЕШКИТЕ ОТНОШЕНИЯ„ ГАДОВЕ ОТ ГЕРБ !

 2. ЛЮБИТЕЛ- АРИСТОКРАТ казва

  ВИЕ ОФИЦИАЛНО СТЕ МОРАЛНО ФАЛИРАЛА ФАШИСТКА ГРУПИРОВКА„ ПО ВСИЧКИ НАУЧНО– ПРЕПОДАВАТЕЛСКИ ИЗТОЧНИЦИ.

 3. Мариана Сумистката казва

  КОЛКО НЕУСПЕШНИ ОПИТИ ДА ИЗПЛАШИТЕ ВСИЧКИ С ПЛАШИЛОТО„ ГЕРБАДЖИЙСКИ МЪРШИ.

  ЕТО ВИ ПРЕД ДЕНЯ ХИКС ДА ОТГОВАРЯТЕ ЗА СВОЛОЧИТЕ СИ„ КОИТО РЪСЯТ ВРЕЛИ– НЕКИПЕЛИ, А НЕ МОГАТ ДА НАПИШАТ ИМЕТО СИ…..

 4. ЕПОПЕЯ НА ЗАБРАВЕНИТЕ казва

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.