СЕНЗАЦИЯ в Narod.bg: Георги Семерджиев карал с фалшива швейцарска книжка – убиецът закрилян от Богдан Милчев и Звезделин Колев?

0 5 552

Извергът Георги Семерджиев, който снощи зад волана на ауди Q7 с фалшиви номера уби две млади жени на 22 и 26 години, от години вилнял под чадъра на бившите шефове на КАТ Богдан Милчев и Звезделин Колев, твърди сензационно пред Narod.bg източник от службите за сигурност.

Като доказателство информаторът подсказа, че баровският номер на джипа 000007 е уреден именно от бившия катаджия №1 и спряган като бъдещ депутат от ГЕРБ Звезделин Колев.

Според нашата информация аверът на Семерджиев от снимката – Димитър, дори живее в жилището на Звезделин.

Реклама

Другата капия на шайката – Богдан Милчев, тази сутрин се пенеше от малкия екран с версията, че е възможно колата да е била открадната и зад волана въобще да не е бил Георги Семерджиев.

Колата на изверга, оборудвана с незаконни сини лампи, в която имало и стоп палка, осигурени от продажни ченгета от Четвърто РПУ, е стояла скрита от чужди погледи в хотелски паркинг, разкри още източникът на Narod.bg.

Оказа се, че преди 3 седмици Георги Семерджиев е бил спрян от патрул в столичния кв. „Студентски град“, защото имал неадекватно поведение на пътя. При проверката полицаите открили наличието на двата вида дрога.

Ченгетата веднага му взели книжката, която се оказала фалшива и уж издадена в Швейцария. Имал 84 взети контролни точки, докато истинската разполага само с 39.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.