Само в Narod.bg: Пазеният от пробити катаджии Георги Семерджиев – Шарения, държал 5 наркорайона в София (ВИДЕО)

1 9 651

Извергът със скъпото ауди S Q7 Георги Семерджиев, който вече е арестуван, държал 5 наркорайона в София, в които разпространявал кокаин, разкри ексклузивно източник на Narod.bg от МВР.

Според данните Семерджиев, който бил познат с прякорите Шопа и Шарения заради многото татуировки, от години продавал бело, на напоследък се замогнал и купил лъскавия спортен джип на лизинг от Германия.

Преди около година, обаче, спрял да плаща и скрил колата в подземния паркинг на известен софийски хотел. Въпреки това представители на лизингодателя успели да открият автомобила и да свалят номерата ѝ, както и да отнемат талона на аудито.

Реклама

Затова Шарения пуснал връзки в КАТ, където имал връзки през Богдан Милчев и Звезделин Колев, и се снабдил с менте документи, с които продължил да кара реално присвоеното ауди.

И още подробности – не с една, а с три девойки е бил в колата бившият футболист Георги Семерджиев в момента на зловещата катастрофа, при която загинаха двете млади жени.

Според данните бандитът, който от години се препитавал с разпространение на кокаин, веднага след ламаринения ад е бил скрит в колата на доверен приятел и отведен извън София. Преди минути, обаче, стана ясно, че убиецът е задържан.

1 Коментар
  1. Доктор ''Бате Кольо Мазератев'', старши психиатър, в китната Психолечебница ''Св.Вандер Любе'' тих кът за умствено ощетени пациенти казва

    Израза „купил лъскавия спортен джип на лизинг “ е от вида на т.н. дебило-оксиморанни изрази. Защото буквално означава „купил“ лъскавия „???“ под „наем“. Думата “лизинг“ на английски означава отдаване на движима или недвижима вещ ЗА ПОЛЗВАНЕ ЗА СТРИКТНО ФИКСИРАН СРОК и след като фиксирания срок, обикновено е три години, изтече, автомобила се преглежда и ако има нанесени щети по него , те се поемат от лийзоползвателя. Има и поция, или автомобила да се връща на собственика или му се дава на ползвателя право да я запупи окончателно. А купуване означава окончателна промяна на собственост на някакъв движим или не имот или вещ срешу съответното заплащане. По целия нормален свят дуната “лизинг“ означава “времено, обикновено за 3 години, даване под НАЕМ“ ! Само в счупения от всякъде Регион Мутро-Клепто Дебилостан “лизинг“ означавало “продажба“. Явно идиотията е навлязла много дълбоко във всички свери в Регион Мутро-Клепто Дебило- Папуристан. Уж всички местни парвенюта вече “шпрехат“ на инглиш, а нищо не схащат от този език. Пример за друг тъпунгерси български оксиморан е думата “джип“ или за по-Анталагентните българи “жип“, която се използва за абсолютно всякакъв вид малко по-голями ППС-та от по-скъп вид, включително и за автомобили от рода на Ролс Ройс, Бентли, БМВ и т.н. :-). Това е равносилно все едно да кажем „Волга-Мерцедес“ или
    “Шевролет- Пежо“. За преобладаващо неуките местни аборигени, да поясня, думата “Джип“ е запазена трейд марка на автомобилни продукти, САМО И ЕДИНСТВЕНО НА КОМПАНИЯТА “JEEP“, която е oбща автомобилна корпорация , произвеждаща няколко различни модели американски автомобилни марки, от рода на “JEEP“, “Dodge“ и “Craysler“, етс! От това по ясно няма как да се обясни. Използването на марката “JEEP“, като обобщение за голяма и скъпа кола за всякакви други автомобилни марки е все едно да наричате всички видове и марки пистолети, примерно марка или модел “Пищоф“ или всички плодове“Банани“ или видове радио апарати “ВЕФ“ или по филибелийски „Виейф“ , а всички телевизиони приемници, да наричаме “Сониа“ ;- ) или всяко ядене на каквото и да било “Кльопачка“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.