ИЗНЕНАДА в Narod.bg: Бойко купува медии на килограм, иска да удари бос от ДПС

3 3 372

Изненадващ ход! Бойко е започнал ударно да купува медии – хартиени и онлайн, разкри високопоставен източник от ГЕРБ.

Докато чака да бъде арестуван, лидерът на хунтата е решил да разшири до невиждани величини медийното си присъствие с пазаруване на издания, в които, естествено, няма да участва директно като собственик.

Целта на Бойко е да придобие повече журналисти под свой контрол от мастит депутат от ДПС, когото да удари, след като получи превес на медийните сили, обясни информаторът на Narod.bg.

Шефът се готви за предизборната кампания, която реално вече е стартирала. Планът е в битката за власт да удари боса от ДПС и всеки опонент с публикации в медиите, които пазарува на кило, не се жалят пачки от чекмеджето, обясни очевидецът от средите на шайката.

Реклама

В медиите вече изтече информация, че сайтът focus вече е преминал на „тъмната страна“ чрез подставени лица на спорния спортен министър Красен Кралев.

Narod.bg вече писа, че политикът с мутренско минало вече е провел серия срещи с медийни босове в „зайчарника“ в Банкя, на които е оправил директни оферти за придобиване на влияние в подопечните им издания.

В резултат доскоро критични към ГЕРБ медии внезапно „омекнаха“ и обърнаха палачинката за далаверите на глутницата, които вече не влизат в прожектора им.

Решен да стане най-големият бос в сянка, Борисов бил готов там, където не може да пробие като скрит собственик с пряка сделка, да офертира издателя за купуване на влияние, което да монетизира в евентуалните предсрочни избори наесен, категоричен е източникът на Narod.bg.

3 Коментара
  1. Мариана Сумистката казва

    БОЖЕСТВЕНА ОХРАНА ОТ ИНДИГОВИЯ СЕКТОР 😉

  2. Мариана Сумистката казва

    ОЩЕ МАЛКО ЧЕРВА НА ОПЕРАЦИОННАТА МАСА И НАГЛОСТТА УМРЕ…..

  3. Мариана Сумистката казва

    ЩЕ ПОДТИКНА КЪМ …….. ДЯЛОВО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ !!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.