Ето го убиеца на двете момичета в София – футболистът-бандит Георги Семерджиев (СНИМКА)

1 4 496

Ето го избягалия шофьор на джипа ауди Q7, който помете и уби две жени при тежка катастрофа в София. Става въпрос за Георги Семерджиев на 35 години – бивш футболист на „Левски” и „Спортист” (Своге).

Той е задържан от МВР през 2010 г. Криминално проявен е, като има информация за наркоразпространение.

По неофициална информация към момента той е собственик или управител на автомивка, която се намира в района на катастрофата, съобщи Нова.

В момента видът му е по-различен от снимката – сега е с много татуировки и по лицето. Търсен е на адреса, на който официално е трябвало да се намира, но не е открит.

Двама са избягали след тежката катастрофа в София на бул. „Черни връх”. Става въпрос за шофьора и пътничка. Водят се издирвателни мероприятия. Движението от „Джеймс Баучер“ до „Свети Наум“ е ограничено.

Реклама

Информацията  даде началникът на столичния КАТ Тенчо Тенев, който в момента е на злополучното място.

„Знаем кой е водачът. Той е с множество нарушения – над 50 наказателни постановления. Същият управлявал автомобила с фалшиви номера. Той е със софийска регистрация, а в момента на удара – с германска. В колата са намерени сигнална синя лампа и стоп полицейска палка. Автомобилът се води на фирма”, обясни още Тенев.

Ето и фактическите подробности за инцидента, разказани от Тенчо Тенев: „Таксиметрова кола се движи от бул. „Черни връх” към НДК. На кръстовището на бул. „Арсеналски” шофьорът на таксито се престроява в крайната лява лента. От НДК с висока скорост се движи лек автомобил, който минава на червен светофар и удря таксито.

Последва удар в предната част на таксито, а лекият автомобил се удря в асансьора на метрото. От силния удар се разцепва на две – едната половина, в която се намират шофьорът и спътничката му, се плъзга 40 метра и се спира в пресечка малко по нагоре.“

Вследствие на жестокия удар са починали 2 момичета – съответно на 22 и 26 г. Те са се движели по тротоара.

1 Коментар
  1. Мариана Сумистката казва

    ТОЧНО ТАКА – СТРАДАТЕ ОТ ШИЗОФРЕНИЯ И ДЕЗИНФОРМАЦИЯ…..

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.