Удар на Narod.bg: Ето коя е голата девойка до Радостин Василев на плажа в Касандра (СНИМКИ)

9 8 046

Държавата се тресе, правителството падна, съставянето на ново е под въпрос, а спортният министър в оставка Радостин Василев си гледа кефа в луксозния гръцки курорт Касандра в компанията на Ралица Младенова, разкри само пред Narod.bg източник от близкото министерско обкръжение.

Руди Гела е засечен да купонясва посреднощ в супер скъпия бар „Мамалука”, където се събират само баровци с дебели портфейли.

В събота през нощта Руди Гела беше засечен да разпуска в компанията на своите подчинени Александър Тодоров, шеф на Българския спортен тотализатор, и Венцислав Петков, шеф на Националната спортна база.

И двамата бяха уредени на високоплатените държавни служби от своя приятел Радостин Василев, който истерично се представя за голям борец срещу корупцията и мафията.

Това среднощно запиване вбеси ренегатите от „Има такъв народ”, които се събраха в неделя в Народното събрание, за да преговарят с Асен Василев, Кирил Петков и Даниел Лорер за служби и постове.

Главният предател на четата на Слави се яви едва днес в парламента, за да се опита да откъсне още депутати от ИТН.

Заверата беше забъркана в пълна секретност в тристайния му апартамент в кв.”Витоша” край софийския Зоопарк. Тогава министърът на спорта беше обещавал, че ще привлече 12 до 15 народни представители, колкото бяха необходими, за да не успее вотът на недоверие към правителството на Кирил Петков.

Грандиозното изхвърляне на Руди Гела се провали и правителството падна. Оттогава той е гледан с гняв от Кирил Петков, Асен Василев, Даниел Лорер и Лена Бориславова и с нескрито презрение от бившите си колеги.

Реклама

Вместо да работи за каузата и да се опита да поправи грешката си, Руди Гела предпочете да отиде на любовен уикенд на Халкидики с метресата си.

Narod.bg първи писа, че психоложката Ралица Младенова здраво е оплела спортния министър в мрежата си. Старата мома, напомпана като плеймейтка, отдавна е на лов за богати мъже.

Тя успяла да свали Руди Гела в момент, в който той се е чувствал жестоко предаден, наранен и съсипан от раздялата с красивата му съпруга Нина Петкова, заместник-директор на Второ РПУ в София.

Тя подала молба за развод още през миналата година и отишла да живее при новия си любим, неин колега-полицай. Разводът бил обявен де юре преди 2 месеца. Тогава настъпил звездният миг за упоритата златотърсачка, която прехвърля четирийсетте.

Ралица Младенова не може да се нарадва на неочаквания шанс да покори амбициозния министър, който е на 37 години и с добро материално положение, след нейните дълги години на самота и неуспешни връзки.

Връзката се пази в тайна от всички, защото родителите му – лекарка и адвокат, са консервативни плевенчани, които не искат някоя предизвикателна мацка без положение в обществото да се пришива към популярния им син, нито да се появява в този вид на безскрупулна хиена пред любимия им 10-годишен внук.

И докато публиката се питаше коя е полуголата брюнетка в рокля от изкуствена кожа, сякаш наета от гардероба на порно филм, наклонила се интимно към Руди Гела в бар „Мамалука”, самата Ралица побърза да заяви: „Това съм аз”!

Брюнетката с рехава косица, подсилена с нескопосано закачени екстеншъни, си постна снимки във фейсбук и инстаграм на 4 юли. По всичко личи, че психоложката е минала през специални процедури, за да се покаже доста по-млада и красива от действителността. Хитрата Ралица нарочно е оставила на снимките достатъчно следи от екстериора на скъпия бар, за да се изфука пред целия свят, че тя е любовницата на спортния министър.

Руди Гела е хванат в здрав капан: от една страна политическата му кариера се срива, от друга страна обществото го обсъжда като плейбой, на когото не може да се има доверие.

Може пък Ралица Младенова да го иска само за себе си, без конкуренцията на млади, хубави спортистки и депутатки, затова не се съобразява с никакви норми и докарва пиарите до лудост, унищожавайки усилията им да представят Радостин Василев като надежден и сериозен политик.

Народът има една приказка за това: каквото сам си направиш и най-големият ти враг не може да ти го направи.

9 Коментара
 1. АЛИ БАБА И ШЕСТИЦАТА казва

  “Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in a while, or the light won’t come in.”

  Isaac Asimov

 2. АЛИ БАБА И ШЕСТИЦАТА казва

  ПОВТАРЯМ:

  “YOUR ASSUMPPTIONS ARE YOUR WINDOWS ON THE WORLD:. SCRUB THEM OFF EVERY ONCE IN A WHILE, OR THE LIGHT WON ‘ T COME IN.”

 3. Рецидив казва

  МЯТАТ СА…..

 4. Египетска пирамида казва

  КАК Е „ КАК Е ТЪРГОВИЯТА? НЕ„ ЩОТО ЗАПОЧНАХТЕ СЕЗОНА С ПАДАНЕ…….

 5. Мариана Сумистката казва

  ТЪРГОВИЯТА С ВЛАСТ И СРЕДСТВА„ ВИКАМ„ КАК Е ??

 6. Мариана Сумистката казва

  ПИРАНИ СЕРВИРАТЕ ЛИ? ЗА АТРАКЦИЯ„ ВЕ? ОТ МЕН ДА МИНЕ„ ПОДАРЯВАМ ВИ ПАТЕНТА….

 7. Мариана Сумистката казва

  ВИЖ КВО, КАТ СА КАТУРНАА “ ГЕРБ “ , 2- 3 УНИКАЛНИ ПИРАНИ И ОТ ТЯХ МОЖЕ ДА ВЗЕМЕТЕ…… ЗА ОТБОРА„ ВИКАМ – НЯКОЛКО УНИКАЛНИ ГЕРБАДЖИЙСКИ ПИРАНИ…..

 8. Зорба казва

  Гореописаната помия се чете много трудно, съжалявам, но не успях да я дочета докрай. Отивам да повърна.

 9. Бачо Кольо казва

  Аз бих я лизал тая

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.