Удар на Narod.bg: Беглецът от ИТН Светлин Стоянов – Брокера охранявал Иван Костов и шефа на парламента!

14 6 279

Депутатът от Русе Светлин Стоянов, който се отцепи от парламентарната група на „Има такъв народ“ заедно с министъра на спорта в оставка Радостин Василев, Николай Радулов, Георги Георгиев, Иво Атанасов и Деян Петков, има доста спорно минало, разкри информатор на Narod.bg.

Както единствени писахме, в миналото Стоянов е бил изритан за далавери от Националната служба за охрана (НСО) след осем години работа с чин „капитан”.

Сега научихме още подробности за битието на русенеца.

След завършване на УНСС в периода 1993-1996 г. Стоянов е посочил официално, че е работил в няколко търговски банки като счетоводител, кредитен инспектор и валутен брокер. От проучване на службите, обаче не се установи информация къде и като какъв точно е работил.

За времето 1996 г. до лятото на 2004 г. работи в Националната служба за охрана, откъдето е дисциплинарно уволнен като офицер. Бил е с чин капитан и работил в следните екипи:

Реклама

-От 1997 г. до 2001 г. в екипа за лична охрана на министър-председателя на Република България Иван Костов.

При проучването се установи информация, че е бил в охраната на премиера, като се е возил във втората кола за осигуряване, а с персоналната охрана на Костов.

-От 2001 г. до момента на уволнението му през 2004 г. Светлин Стоянов е бил в екипа за лична охрана на председателя на Народното събрание на Република България.

При проучването се установи информация, че е бил в охраната на шефа на парламента, но е бил в осигуряващия екип, а не в личната охрана.

След проведено вътрешно разследване в НСО и в следствие на големия скандал след бомбения атентат срещу радиоводещия Боби Цанков, на който бодигард е бил Светлин Костов Стоянов (Митев), отцепникът бил уволнен от службата през лятото на 2004 г.

Очаквайте продължение само в Narod.bg

14 Коментара
 1. Мариана Сумистката казва

  ГНУС

 2. СТАНААМЕ ЗА СМЯХ .... казва

  КАМИЛКИНА пита:

  КОЙ “ ГЕРБ “ ПОТОПИ БЪЛГАРИЯ?

 3. Рецидив казва

  ГЕРБАДЖИЙСКИТЕ ГНИДИ МИ НАПОМНЯТ ЗАГЛАВИЕТО НА ЕДНА КНИГА “ ПРЕДИ ДА СЕ РОДЯ И СЛЕД ТОВА „, С ЧИЕТО СЪДЪРЖАНИЕТО ДОРИ И ПРЕЗ УМ НЕ МИ Е МИНАВАЛО ДА СЕ ЗАПОЗНАЯ…….

 4. Рецидив казва

  ГЕРБАДЖИЙСКИТЕ ГНИДИ МИ НАПОМНЯТ ЗАГЛАВИЕТО НА ЕДНА КНИГА “ ПРЕДИ ДА СЕ РОДЯ И СЛЕД ТОВА „, С ЧИЕТО СЪДЪРЖАНИЕ ДОРИ И ПРЕЗ УМ НЕ МИ Е МИНАВАЛО ДА СЕ ЗАПОЗНАЯ…….

 5. External казва

  ГЕРБАДЖИЙСКИ МЪРШИ„ НИЕ СЕГА СМЕ ТУКА :“ ЗА ДА ПОИСКАШ„ ТРЯБВА ДА ДАДЕШ ! „

 6. Мариана Сумистката казва

  КАТО ПРИКЛЮЧИ ФЕСТИВАЛА„ ЩЕ ДОЙДЕТЕ ДА ПРОСВЕТЛИТЕ СЪДА„ ГЕРБАДЖИЙСКИ МЪРШИ !!!

 7. Мариана Сумистката казва

  ДЕМОНСКА СВОЛОЧ

 8. Мариана Сумистката казва

  ВСИ!ЧКИ СА МЪРТВИ„ ИЗБИХТЕ ВСИЧКИ

 9. Мариана Сумистката казва

  ПРОСТО ЩЕ СПРЕТЕ ДА СЕ ПРАВИТЕ НА ОЩИПАНИ „ МЪРШИ…. ЩЕ ИМ РАЗКАЖА ЗА ВСИЧКИ ФАЛШИФИКАЦИИ„ НАГЛИ ТРАФИКАНТСКИ СДЕЛКИ И ЩЕ ПОТЪРСЯ ОТГОВОРНОСТ НА НЯКОИ ХОРА ЗА ЕКЗЕКУТИРАНИТЕ НИ МОМЧЕТА В ИРАК. ( МЕДИЙНИТЕ МАСТИИ ПРЕДВИДЛИВО СА ХВЪРЛИЛИ ГОЛЯМО ЧЕРНО ПЕТНО ВЪРХУ НАЙ– ЛЮБИМОТО МИ ИМЕ ВЪВ ВАШАТА ДЪРЖАВА. ) КЪЛНА СЕ„ ЧЕ ЩЕ ОТМЪСТЯ ЗА ТЯХ !!!

 10. Мариана Сумистката казва

  ЩЕ ВИ СМАЧКАМ КУРВЕНСКАТА ПРАВОРАЗДАВАТЕЛНА СИСТЕМА„ МЪРШИ.
  С МАЛКОТО СИ ПРЪСТЧЕ ЩЕ Я СМАЧКАМ !!!

 11. Мариана Сумистката казва

  ДА НЕ ГОВОРЯ ЗА ОТРЕПАНАТА ВИ ВМИРИСАНА ПОЛИЦИЯ.

 12. Мариана Сумистката казва

  ИСТИНАТА? – ИСТИНАТА Е„ ЧЕ МОМЧЕТАТА СА БИЛИ ОТВЛЕЧЕНИ ОТ ИСТИНСКИ ТЕРОРИСТИ„ А ПЪРВАНОВ И БУШ СА РАЗИГРАЛИ ЖИВОТА ИМ НА КАРТА“ ДА НЕ КАЖА„ ЧЕ ДОРИ Е ЛИПСВАЛО И ТОВА. ПЪЛНО ИЗОСТАВЯНЕ„ КАТО УЖ СА СПАСИЛИ МЕДИЦИТЕ В ЛИБИЯ„ И ЕДВА ЛИ НЕ СА ГЕРОИ.
  ЧЕРЕН, СМРАЗЯВАЩ КРЪВТА ДЕМОНИЗЪМ„ В КОЙТО СЕ ХВЪРЛЯ ЧЕРНО ПЕТНО ВЪРХУ НЕВИННИ ХОРА„ СКАЛЪПЯВАЙКИ ОТВРАТИТЕЛЕН И НЕЛЕП СЦЕНАРИЙ.

  https://intrigi.bg/%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BB%D0%B8-%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D0%B9%D0%BB%D0%BE-%D0%BA%D0%B5%D0%BF%D0%BE%D0%B2-%D0%B8-%D0%B3%D0%B5%D0%BE%D1%80%D0%B3%D0%B8-%D0%BB%D0%B0%D0%B7%D0%BE%D0%B2/

 13. Мариана Сумистката казва

  МЪРШИ УРОДЛИВИ

 14. Мариана Сумистката казва

  ПАЧАВРИ

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.