ПЪРВО в Narod.bg: Кабинет ще има! Киро&Асен събраха 121 депутати за ново правителство

4 3 544

Втори кабинет на „Продължаваме промяната” с премиер Асен Василев ще има! Това твърди ексклузивно пред Narod.bg източник от парламента, наясно с продължаващите преговори за събиране на мнозинство от 121 депутати за ново правителство в рамките на 47-ото Народно събрание.

Колкото и невъзможно да изглежда, очевидно тайните договорки са постигнали целта си и ПП вече има събрани народни представители за мнозинство, подчерта информаторът ни.

По-рано днес премиерът в оставка Кирил Петков обяви, че „…говорим с всички депутати без 4-те имена, които обявихме”, без да назове народните представители, с които днес разговаря.

Реклама

Няколко човека трябва да решат към кого им е лоялността – към тяхната партия и лидер, който не е изпълнил обещанията на народа, или към всички нас. Имаме отговорност към България, имаме шанс да не влезем в политическа криза. Всеки един носи отговорността за своето решение“, каза още Петков.

Депутатите трябва да решат дали са лоялни към избирателите си или към партийните лидери, допълни министър-председателят и добави, че така ще съберат 121 гласа.

Изказването си той направи на празника на МВР, където освен него гости бяха и вицепрезидентката Илияна Йотова, началникът на отбраната Емил Ефтимов, спортният министър Радостин Василев, министри и депутати. Те бяха посрещнати от вътрешния министър Бойко Рашков.

4 Коментара
 1. Мариана Сумистката казва

  ГУГИ – ГУГЕНЦА…… А ТАКА – САМО НАПРЕД !!!

 2. Мариана Сумистката казва

  КАКТО СЕ КАЗВА – ПОВЕЧЕ F–16, ПОВЕЧЕ НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ…..

 3. Египетската казва

  “God created war so that Americans would learn geography.”

  Mark Twain

  “The true soldier fights not because he hates what is in front of him, but because he loves what is behind him.”

  G.K. Chesterton

 4. Со керез казва

  Мангал до мангала, майно льо, примат до примата!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.