Питане в Narod.bg: Броил ли е Богдан Милчев подкуп от €70 000, за да остане шеф на КАТ (РАЗКРИТИЯ)

4 4 121

Печално известният бивш шеф на КАТ Богдан Милчев крие срамен скандал в миналото, свързан с бутането на огромен подкуп, разкри документ, с който Narod.bg разполага.

Под гриф „строго секретно” е заведена информация, че през 2013 г., когато в правителството на Пламен Орешарски за министър на МВР е назначен Цветлин Йовчев, Богдан Милчев е броил сумата от 70 000 евро, за да не бъде освободен като началник на „Пътна полиция“ – СДВР – МВР.

Докъде е стигнало разследването по скандала може да каже само прокуратурата.

В хода на проверката срещу Милчев е получена и оперативна информация, че кум на проваления катаджия е… червеният играч Кирил Добрев, доскоро в ръководството на БСП.

Ето какво пише още в секретния документ:

Реклама

На основание гореизложеното и от анализа на информацията могат да се направят следните изводи:

1. Богдан Милчев е много способен човек със стил, който се нагажда според случая с цел да извлече полза за себе си.

2. Богдан Милчев се опитва да прикрива в общественото пространство близките си взаимоотношения с бившия премиер Бойко Борисов, както и с ръководни фактори, близки до ПП ГЕРБ. Известно е, че настоящият си пост като председател на Управителния съвет на неправителствената организация Института за пътна безопасност дължи най-вече на Борисов.

В заключение е необходимо да се посочи, че при извършеното проучване Богдан Милчев може да се охарактеризира като човек много „зависим“ от силните на деня, които много добре го познават и разполагат с информация, която е компрометираща за него.

За Милчев се говори, че е целувал ръка на всички от управляващата ПП „ГЕРБ”, за да спаси кожата.

4 Коментара
  1. отзад дупков казва

    Не е целувал само ръка, а и това отзади…

  2. Египетската казва
  3. ТЕЖКАТА ПИТА : казва

    БАР– ВАРИЕТЕ ИМА ЛИ НУЖДА ОТ АМУНИЦИИ??

  4. Селянинът казва

    Ицоооо, а ти ? За проверката му, за катастрофата с Малката Перука и ред други, ти какво ще кажеш? Колко му свлече? Помниш ли как го отърва с багажа на Калотина?

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.