СИГНАЛ до Narod.bg: Кадровик в БСП върти жестоки далавери с „врагове“ от ГЕРБ – кой е Данчо Хамелеона? (ГАЛЕРИЯ)

7 4 060

БСП фактор върти жестоки далавери, раздава рушвети и пуска закрила над „врагове“ от ГЕРБ, които са всъщност съучастници в схемите. Така започва пореден сигнал срещу червени тарикати, изпратен до редакцията на Narod.bg от очевидец на безобразията.

Атанас Зафиров (вляво) с Данчо Хамелеона

Този път главен герой в крими сюжета е 58-годишният бургазлия Йордан Георгиев. Роденият на 10.04.1964 г. „социалист” има частен бизнес и е бивш общински съветник от БСП, в момента е в Съвета на директорите на „Югоизточно държавно предприятие – Сливен“.

Йордан е известен с това, че е „приятел“ с всички политически партии, макар да се пише ляв. Приятелството му се крепи на личната изгода и за да я задоволи, е готов да обслужва всякакви други интереси, пише източникът на Narod.bg.

Оттам идва и псевдонимът му Данчо Хамелеона, защото е готов по всяко време да си смени цвета така, както му е изгодно. Думи като чест, достойнство и лоялност са му крайно непознати, пише възмутеният очевидец на Narod.bg.

За него важен е цветът на банкнотите и го е доказвал неведнъж. В годините назад Йордан Георгиев е бил нелоялен и към свои партньори, и към клиенти в частния си бизнес, свързан с жилищно строителство. Интересното е, че в пика на строителния бум Хамелеона фалира фирма, на която е управител и собственик.

Дружеството било с доста добър потенциал, имоти и оборотни средства, но фалирало. Данчо Хамелеона се смята за кадровика на БСП Бургас. За никой в комунистическата партия не е тайна, че Йордан Георгиев е местното протеже на Атанас Зафиров, но дали това обяснение е напълно коректно?

Социалистът Зафиров дали подозира какви далавери сучат хората на БСП в Бургаско?

Официално Атанас Зафиров е вторият човек по власт в БСП и заместник на Корнелия. Поради неуспехите си в Бургаска област като кандидат-депутат и слабото представяне на изборите Атанас Зафиров е преместен да отговаря за изборите в Сливен, откъдето и става депутат.

Атанас Зафиров е човекът, който се бори със всички средства за сърцето на Корнелия Нинова, но той не е единственият. Следващия мераклия за любовта на тарторката на БСП пак е „гларус“ – Борислав Гуцанов – успял бизнесмен и водач на БСП Варна.

В момента депутатът е председател на комисията по транспорт в НС. Във Варна го спрягат като покровител на местната мафия, защото неведнъж е засичан в обкръжение то на сенчести бизнесмени. Във фейсбук дори има група с емблематичното име „Да изхвърлим Борислав Гуцанов – медузата от БСП“

https://www.facebook.com/groups/670512086480757/

Прякора му „Медузата“ идва от едноименната полицейска акция отпреди 10 години. По време на операцията бяха задържани няколко човека, сред тях и БСП депутатът.

По онова време Гуцанов е председател на Общинския съвет във Варна. Негласно в БСП го считат за подмолен, лицемерен човек, който е готов на всичко, за да постигне целите си, а именно сърцето на червената Дулсинея Корнелия Нинова. Негов съпартиец го описва така: „ Абсолютен кавал е тоя!“

Интересът клати феса

Една снимка от преди няколко дни отключи отново съмненията за корупция. На снимката се виждат настоящият шеф на клона на Държавно предприятие „Пристанищна инфраструктура” в Бургас Ивайло Иванов (вляво) и бизнесменът от Бургас Стефан Стоев (вдясно). Двамата седят в известно заведение в морския град и си говорят сладко. На пръв поглед няма нищо нередно, но за запознатите това е поредно доказателство за корупционни зависимости между държавен служител и бизнесмен.

Ивайло Иванов, един от слугите на Йордан Георгиев – Хамелеона, е директор на клона на ДППИ в Бургас. Стефан Стоев е син на местния бизнесмен Георги Стоев, който е близък до БСП.

Ивайло Иванов на партийна ГЕРБ сбирка

Връзката между двамата е, че Ивайло Иванов открива обществена поръчка за ремонт и изграждане на сграда, която е собственост на ДППИ. Поръчката е предначертана и се е знаело, че ще бъде спечелена от семейство Стоеви.

В случая фирмата, която печели поръчката, е на бащата на Стефан Стоев, а управител е брат му – Димитър Стоев, фирмата е „КОМПЛЕКТСТРОЙ ЕООД“; ЕИК е 812080574. От сайта на Агенцията за обществени поръчки може да се види документацията. Поръчката е с номер 01158-2020-0017 – https://app.eop.bg/today/68674

Не би трябвало възложител и изпълнител да са толкова близки, но в случая е точно така. Стефан Стоев урежда всичко и си пие спокойно питието с Ивайло Иванов, на пръв поглед нямат нищо общо, но реалността е свързана с много пари.

Стоев редовно ходи при Иванов да говорят за сделката, да изглаждат документално всичко, и накрая Иванов да получи комисионната, за която са се разбрали, след като даде на Стоев благата обществена поръчка.

Според източници на Narod.bg връзката между Иванов и Стоев я прави Йоан Йоанов Костадинов, който е посочен като лице за контакт на обществената поръчка.

Реклама

Йоан е син на…. бившия червен кмет на Бургас – Йоан Костадинов и е много близък със Стефан Стоев. Чрез него Стоев договаря поръчката и я дава на семейната фирма да я изпълни.

Какво е общото между Ивайло Иванов и кадровика Йордан Георгиев – Хамелеона?

Ивайло Иванов е от ГЕРБ. Бил е кандидат за депутат от ГЕРБ, протекциите му са от хайката на Бойко и е верен на ГЕРБ. Заради смяната на политическата обстановка, обаче, пред гербопитека Иванов има няколко варианта – да си остане на поста, докато го уволнят, да се опита да се развие и да тръгне нагоре, като за целта е подал документи за шеф на ДППИ, или да се пребоядиса и да стане кадър на БСП.

Последният вариант е най-правилен, защото тъмни облаци са надвиснали над корумпирания гербаджия и за да се спаси, му трябват нови протекции, които единствено БСП биха му предложили.

Връзката му с БСП идва от Йордан Георгиев с, когото са изключително близки и последният вече е започнал да лъска имиджа на Ивайло Иванов и да го представя на хора от БСП, казвайки, че той е правилният човек, че има бъдеще в него и че за БСП е добре да привлече такъв кадър.

Каква сума е получил социалистът Георгиев, за да въведе гербаджията Иванов в БСП, се пази в тайна и дори от близкото им обкръжение не знаят, но със сигурност не се прави безплатно.

Като какъв ще бъде Иванов в БСП също се пази в тайна. Дали симпатизант, редови член в управленската местна или национална структура?

До ушите на членове на местното БСП е достигнала тази информация и те, естествено, са против Иванов да бъде внедрен в редиците им, защото са наясно каква лоша шега ще им изиграе този ход.

Бургазлии, които са запознати със ситуацията, си задават въпроса от кой отбор е Данчо Хамелеона, щом иска да внедри гербаджия в БСП и това ход за лично печелене на пари ли е или има по-дългосрочна стратегия, която цели разцепването, че и унищожаването на БСП?

Как биха реагирали другите членове, когато разберат, че между тях има активен гербаджия – до този момент протеже на кмета от глутницата Димитър Николов. Това е предателство към партията от най-висока степен и не трябва да остане подминато и безнаказано като в случая виновните са Йордан Георгиев и председателят на комисията по Транспорт – Борислав Гуцанов „Медузата“.

Знае ли Атанас Зафиров за множеството срещи и подмолните действия между двамата – Георгиев и Гуцанов и дали това е нож в гърба на Атанас Зафиров от протежето му Йордан Георгиев, питат информаторите на Narod.bg.

За да бъде внедрена „къртицата” Ивайло Иванов в БСП е нужно разрешение „отгоре” и одобрението на ръководството. За целта Георгиев е отъпкал пътя до Гуцанов, за да го спечели на негова страна.

Решението на Медузата ще бъде стимулирано или с подходяща сума или с обещание да се свърши определена работа от Ивайло, твърдят източниците ни.

Синът на червения бизнесмен Георги Стоев – Стефан, е наясно с мръсните схемите

Така парите на бизнесмена Стоев минават през Ивайло Иванов, после през Хамелеона и стигат до Гуцанов, който е най-корумпиран и е на върха на далаверата, смятат местните пред Narod.bg.

Всички тези действия от страна на Йордан Георгиев стават без знанието на неговия приятел и покровител – Атанас Зафиров. Близки до Зафиров коментират, че той бил забранил на Йордан Георгиев да кадрува по места, защото се говори, че е започнал да подронва изключително тежко авторитета му на политик и на втори човек в партията, борещ се за сърцето на Нинова.

Противно на пряката заповед от Атанас Зафиров Данчо Хамелеона продължава да кадрува във всяко едно държавно и общинско учреждение. Георгиев не спира и срещите с Гуцанов, за да бистрят далаверите.

Хамелеона прави всичко на обратно на това, което му е заповядал Зафиров, но дали Зафиров е запознат с подмолните действия на неговия приятел, съпартиец и протеже, остава под въпрос. Ако не е запознат, как ще реагира, когато разбере какви ги върши протежето Георгиев?

Мнозинството в БСП се чуди защо хора като Георгиев, Зафиров и Гуцанов са все още на ръководни постове в Столетницата, която и без това върви към закриване?

Истината е, че БСП няма нужда от хора като Ивайло Иванов, защото е троянски кон, внедрен от Димитър Николов през Йордан Георгиев в БСП.

Такъв корумпиран и омърсен кадър ще доведе единствено вреда на червената партия, а полза ще има само Йордан Георгиев.

Членове на БСП се питат от ухо на ухо докога ще продължава това безумие и дали Корнелия Нинова е наясно какво вършат нейните домашни любимци?

Причината Зафиров да забрани на Георгиев да се вижда с Гуцанов и да кадрува е негласната вражда между Гуцанов и Зафиров за сърцето на г-жа Нинова, категорични са информаторите на Narod.bg.

Образованието на Зафиров сочи, че е поне малко кадърен и образован човек, но защо преда кадровата политика на Бургас некадърници като Георгиев, питат бургазлии, изпратили сигнала до Narod.bg?

Очаквайте продължение на БСП далаверите по Черноморието само в Narod.bg.

7 Коментара
 1. Мариана Сумистката казва

  НЯКОЙ СПЪТ ТАКИВА ТАРИКАТИ КАТО ТОЯ НА СНИМКАТА ДИ НАМИРАТ ВЪВ ВИД НА КОТВА„ НА ДЪНОТО НА МОРЕТО…….

 2. […] които са всъщност съучастници в схемите, пише сайтът Narod.bg по сигнал изпратен до медията от очевидец на […]

 3. […] които са всъщност съучастници в схемите, пише сайтът Narod.bg по сигнал изпратен до медията от очевидец на […]

 4. […] които са всъщност съучастници в схемите, пише сайтът Narod.bg по сигнал изпратен до медията от очевидец на […]

 5. […] срещу червени тарикати, изпратен до редакцията на Narod.bg от очевидец на […]

 6. ИСТИНАТА казва

  А, ние ПАК ПИТАМЕ:КОЕ „бсп“, ТОВА дето нарече себе си „герб“, ТОВА дето ПОДМЕНИ листата за Евровота или ТОВА на ИЗЛЪГАНИТЕ?! КОЕ????

 7. Мариана Сумистката казва

  ДА НЯМА ВИРУС ……??

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.