Само в Narod.bg: Красавицата на Радостин Василев се оказа измамница (СНИМКИ)

3 7 611

Ралица Младенова, заподозряна в секс афера със спортния министър в оставка Радостин Василев, се оказа абсолютна самозванка! В официалния си сайт и на фейсбук профила си красавицата се представя като специализирала в Български институт по неорайхианска аналитична психотерапия (БИНАП).

На официално запитване до ръководството на БИНАП това истина ли е, двете най-известни български психотерапевтки Мадлен Алгафари и проф. Захарина Савова отговарят така:

“По преценка и решение на Управителния съвет отпреди две години Ралица Младенова няма общо с Института ни и няма издаден от нас сертификат за психотерапевт.

Ако тя се обявява за такава, това не е достоверно.”

Според информирани източници на Narod.bg Ралица Младенова е била изхвърлена с гръм и трясък от Етичната комисия на Българското неорайхианско психотерапевтично дружество за системни нарушения, лъжи и манипулации.

Клюката твърди, че тя използва работата си на психотерапевт, за да се сближава с известни и богати мъже, както се е получило и с Руди Гела.

Озадачаващо е, че на официалния си сайт Ралица Младенова не е посочила адрес на работния си кабинет – пише само: кв. „Оборище”.

В София няма такъв квартал, има административен район „Оборище”. Това предизвиква подозрения, че психотерапията на рециклираната златотърсачка с вид на повехнала мутреса е прикритие за нещо незаконно с гнилия мирис на платен секс.

Наказателният кодекс, Чл. 308. (1) казва:

Който състави неистински официален документ или преправи съдържанието на официален документ с цел да бъде използуван, се наказва за подправка на документ с лишаване от свобода до три години.

С други думи, бившият депутат от „Има такъв народ” и бивш министър на спорта Радостин Василев е цопнал с двата крака в схемата.

Руди Гела също беше обвинен в измама за това колко харесван бил като министър в отиващия си кабинет на Кирил Петков.

Юлиян Ненчев, депутат от коалицията “Изправи се! Мутри вън!“, областен координатор за Плевен на партията на Мая Манолова, написа гневно във фейсбук: “Рудиляшка, Рудиляшка! До кога бе, “приятелю”?

До кога с лъжите напред?

Тази стакмистика кога я написа?

Докато седеше в работно време в любимото ти заведение на булевард „Симеоновско шосе” ли?

Или пък се разпореди да я напишат, я на шефа на Тотото в София, я на шефа на Тотото в Плевен, я на шефа на спортните имоти?

Реклама

…Рудиляшка, сега ще те зарадвам! Още от утре започвам събиране на подписи за завеждане на колективен иск срещу теб, защото явно си имал слаба оценка по наказателно право и си пропуснал, че има текст за публична манипулация с политически цели.

Повярвай ми, че има доста адвокати мераклии от Плевен, които имат желание да ти спретнат едно такова дело, заради всичките ти лъжи за любимия ни и хубав град, който за теб беше просто трамплин. А от теб знаем какво да очакваме в съдебната зала – адвоката на Таки…

Още утре обаче ще сигнализирам и СЕМ за поредната публикувана манипулация. Разбирам всичко и че живеем в тежки времена, но в крайна сметка трябва да има и елементарна етика и чистота в медиите…

Предател се раждаш, а не ставаш! Предаде цяла област и след няколко месеца ще се сблъскаш с реалността”.

Конкретният повод е публикация на сайта Плевенпрес, който цитира “проучване” на абсолютно неизвестната “европейска компания Sociology Web Researcher (SWR).”

1. С най-голямо одобрение в състава на министерски съвет към 47-то Народно Събрание е министъра на Младежта и Спорта Радостин Василев, който оглавява топ 5 в класацията и събира 29% одобрение. За основна причина на увеличението на личния му авторитет се предполага, че се дължи на решението му да се разграничи от политиката на Слави Трифонов и да напусне ИТН.

2. Президентът Румен Радев все още с най-висок рейтинг и събира одобрението на 32% от анкетираните, след него се нарежда Кирил Петков с 27%. Бившият Председател на Народното Събрание Никола Минчев е с 18% одобрение, а Министъра на Младежта и Спорта в оставка е с 17%. Рейтингът на Слави Трифонов се срива лавинообразно и пада до 4%.”

Министърът на спорта беше обвинен от областния управител на Плевен Иван Янчев, че е натиснал премиера в оставка Кирил Петков да го уволни на другия ден след успешния вот на недоверие срещу правителството.

Невротичният Руди, който има очевидни проблеми с контрола на гнева, яростно нападна този, когото препоръча за назначаване преди няколко месеца с пост във Фейсбук: “Радостин Василев: Ех, предателю Иване,колко много хора от Червен Бряг и района ми говореха какъв си ти и семейството ти и с какъв морал сте.

Ужасно много хора повярвай ми. Всички там ви познават, че сте готови на всичко за власт и пари. Детайлно ми обясняваха за баща ти и чичо ти и за близката ви връзка с ДПС, а аз те защитавах и ти дадох път, защото ти казваше, че не можеш да си избереш семейството.

Беше прав. Аз те направих областен управител на Плевен (до сряда), въпреки,че дори в МС имаше сигнал за твоите зависимости от ДПС. Убеждавах ги, че това са слухове. Оказа се,че не са и за теб сега на хоризонта беше мечтаната коалиция-ИТН,ДПС и ГЕРБ.

Купи си фабрика на 09.09., Иване. Аз и много като мен няма да допуснем мафията да се върне на власт. Един преди мен те беше изгонил от ИТН, заедно с цялата ви семейна пасмина заради зависимостите ви от ДПС.

Исках това да е слух, но се оказа истина. Това му е единственото добро нещо, което е направил. Ти и Христинка сте истински предатели спрямо българския народ и отивате на бунището на историята, заедно с ИТН.

И от сега да ти кажа. Нито ще си нещо в политиката, нито ще си кмет на Червен бряг. За там трябват повече качества, а ти не разполагаш с тях, колкото и на мама и тати и най-много на теб да им се иска. Аз се излъгах. Друг няма да се се излъже след мен.”

Радостин Василев много обича да се представя като борец срещу мафията. Може, но преди това трябва да отговори на няколко въпроса:

– Беше ли срещу мафията, когато министърът на вътрешните работи в правителството на Бойко Борисов Младен Маринов (сега депутат от ГЕРБ) назначи жена му полицайката Нина Петкова-Василева за заместник-началник на Трето РПУ-София?

– Беше ли срещу мафията, когато стана адвокат на отбора на Фуат Гювен?

През 2019 ПФК „Арда“, Кърджали, възложи цялостното си юридическо обслужване на екипа на Радостин Василев.

– Беше ли срещу мафията, когато три пъти съпровождаше Гриша Ганчев, по дела на ЦСКА, на срещите му с тогавашния премиер Борисов и после обясняваше: Бойко е голям пич?

– Беше ли срещу мафията, когато се сдоби с джип “Мерцедес”, който не е деклариран в годишната му декларация пред КПКОНПИ за 2021 г., как успя с едната министерска заплата да си го купи?

3 Коментара
 1. Версачо казва

  Вие на това нещо горе, красавица ли му викате? Альо народняците, не е достатъчно само да си млад, трябват и други характеристики за да си и красив.

 2. Виктория казва

  Тази е грозна като смъртта. Направо е страшна за гледане. На мене не ми се вярва хубав мъж като Руди да си пада по нея. Да не е луд. При толкова красавици в спорта министъра да падне до равнището на този скелет със злобни очи, не е обяснимо. Освен тая да му прави черни магии.

 3. Антон П. казва

  Този горгонзил, ако ме срещне в тъмното ще ми докара инфаркт. Как няма да е измамница? С това лице прилича на треторазрядна актриса от порно филм. Къде му е бил акъла на Руди Гела не мога да си обясня??? Виждал съм снимки на жена му, много секси мацка. Минала е яко през пластични хирурзи обаче го докарва на фасон.
  Аз мисля че това са инсинуации министърът на спорта да има секс-афера с Ралица Младенова, която и да е тя. Абсурд.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.