НАГРАДА: ГЕРБ и ДПС пращат Кошлуков за шеф на bTV

3 2 078

За нов висок пост се стяга Емил Кошлуков, ако загуби битката за БНТ срещу Венелин Петков, която вчера бе временно отложена, след като никой от кандидатите за шеф на държавната телевизия се събра нужните 3 гласа „за“ от петимата членове на СЕМ.

Оказа се, че сегашният директор на БНТ, който остава на поста до новия конкурс, може да се премести на шефския пост в bTV, довериха видни телевизионери пред „Галерия“.

Да го уредят на високото място са се заели влиятелни хора в ГЕРБ и ДПС, които имат скрити позиции в медията до НДК. Смята се, че връзкарите от шайката вече са успели да пратят на топли местенца в bTV поне двама услужливи репортери.

Реклама

Въпреки че официално двете големи частни медии са собственост на международни компании, хунтата все още коли и беси в нюзрумовете. Недоволството срещу политическата преса в bTV е огромно, поне 15 души са подали молби за напускане само за месец.

Миролюба Бенатова, например, съобщи в пост, че задкулисни сили продължават да дърпат конците и в „Нова телевизия“. Тя се аргументира с отразяването на събитията около свалянето на кабинета „Петков“ телевизията се позовава на зрителски клип, за да разкаже в репортажа си, че по целия централен булевард „Дондуков“ било пълно с автобуси, от които дошли хората за протеста на ДПС.

Това не е безпомощност и некадърност, защото отразяващите протеста са опитни репортери и сами виждат рейсовете. А и бяха с достатъчно оператори, за да направят един кадър в движение по булеварда. От обяд беше известно, че там имало дори импровизиран паркинг, но чрез позоваване на зрител се сваля нивото на достоверност, при това съвсем умишлено.

„Все пак Нова е телевизията, която притежава „Телеграф“. Или обратното“, сподели Бенатова в социалните мрежи, намеквайки за зависимости между телевизията и ДПС.

3 Коментара
 1. Египетска пирамида казва

  АЗ ЗАЛАГАМ САМО НА КОННИ НАДБЯГВАНИЯ – ГЕНИИ СРЕЩУ МАЛОУМНИЦИ.

 2. DOCTOR HONORIS CAUSA казва

  ТРАКТАТ ЗА ЗАВИСТТА казва:

  ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ„ КОЙТО Е ОТ ОТБОРА НА ГЕНИИТЕ, ИМАЛ НЕВЕРОЯТНАТА СПОСОБНОСТ ДА ЗАПАМЕТЯВА ВИЗУАЛНО ДАДЕН ИЗГЛЕД ИЛИ ПРЕДМЕТ ДО НАЙ МАЛКИЯ ДЕТАЙЛ И С НАЙ– ГОЛЕМИ ПОДРОБНОСТИ.

  С ИЗКЛЮЧЕНИЕ„ РАЗБИРА СЕ„ НА ТОВА„ КОЕТО ИЗОБЩО НЕ БИЛО В В СЪСТОЯНИЕ ДА МУ НАПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ.

 3. Египетската казва

  ДА НЕ СЪМ ПОКАНИЛА НЯКОЙ НА ДЖУЛАЙ МОРНИНГ БЕЗ ДА ЗНАМ.

  ПОМИЯТА НЕ МИ Е ЛЮБИМОТО РАБОТНО МЯСТО. ПРОДЪЛЖАВАМ С РАЗСЛЕДВАНИЯТА…….

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.