Бойко заповяда: Георги Харизанов – марш от телевизора!

5 11 838

Бойко Борисов очевидно е доста изнервен от политическия хаос и показната любовна игра на ГЕРБ с уж противници като ДПС и „Възраждане“, защото издал заповед „политологът“ с криминално досие Георги Харизанов да не припарва до телевизионните студиа, за да не нагнетява с „анализите“ си и без това напечената ситуация, разкри източник на Narod.bg.

Познатият повече като Жоро Тръбата заради нарязаната и разпродадена инфраструктура на „Напоителни системи” слуга на Баце наистина не се е появявал на малкия екран от близо три месеца, показа нашата проверка.

Реклама

През това време единственото поле за изява на шефа на гербаджийската смешка Институт за дясна политика е в ефира на Българското национално радио, където бившите управляващи още имат свои пионки, които ги обслужват медийно.

Потокът на мисълта, който често се излива от устата на мъжката калинка на ГЕРБ без да е минал през главния мозък, с което неведнъж е вкарвал хунтата в обяснителен режим, е вероятната причина Бойко да си прибере преторианеца, предположи информаторът на Narod.bg.

5 Коментара
 1. […] Бойко Борисов очевидно е доста изнервен от политическия хаос и показната любовна игра на ГЕРБ с уж противници като ДПС и „Възраждане“, защото издал заповед „политологът“ с криминално досие Георги Харизанов да не припарва до телевизионните студиа, за да не нагнетява с „анализите“ си и без това напечената ситуация, разкри източник на Narod.bg. […]

 2. Маркиза дьо Сад казва

  АЛО„ МЪРШИ, И ПРИ КОПИПЕЙСТВАНЕ ФАЛИРАХТЕ ПОСРЕДСТВОМ ВИРУСИ…..

 3. Маркиза дьо Сад казва

  МНОГО ВРЕДЕН ЕКСИХИБИЦИОНИЗЪМ……

 4. Египетската казва

  И АЗ СЕ ПИТАХ КЪДЕ ЩЕ ИЗЧЕЗНАТ ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ УРОДИ ПРИ ВТОРОТО ПРИШЕСТВИЕ.

  ИСТИНАТА Е„ ЧЕ НЯМА ДА ИЗЧЕЗНАТ.

 5. Жоро казва

  Подлоги и измикяри като Харизанов винаги ще има! Това са удобни кучета на властимащите!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.