МРЪСНА СХЕМА в Narod.bg: Социалисти на Корнелия лапват почивна база в Кранево (ДОКУМЕНТИ + СНИМКИ)

3 3 456

Поредна мръсна схема, зад която надничат социалисти от обкръжението на Корнелия Нинова, се готви в Кранево, алармираха читатели на Narod.bg от курортното селище.

Местните са бесни, че шефката на морска база Дияна Тодорова, свързана с БСП, иска да я вземе под наем за своя подставена фирма.

Освирепелите от вечен финансов глад червени тарикати са на път да реализират криминална врътка, с която да окупират почивната база на Министерството на земеделието, горите и храните в Кранево и да инкасират лични печалби и ползи от нея.

Базата е позната в специализираните туристически сайтове като хотел „Зора“, показа проверката на Narod.bg.

Социалистът Атанас Зафиров пуснал връзки, за да успее планът, твърди източникът на Narod.bg

За се изпълни тарикатският план се използва едни от най-приближените до синята приватизаторка Корнелия – „социалистът“ Атанас Зафиров, чрез когото Дияна Иванова Тодорова иска да докопа държавната база с подставена фирма. Заради планираното превземане станцията на земеделското министерство дори не е била предоставена за настаняване на бежанци от Украйна, категорични са хора от курортното село.

Базата се намира в Кранево, на 400 метра от покритата ледена пързалка Black Sea Ice Arena. Стаите разполагат с баня, хладилник, тераса, на разположение на почиващите има ресторант, денонощна рецепция, общ салон и безплатен WiFi. Най-близкото летище е Варна, разположено на 37 км от хотела. Предлага се платен летищен трансфер, гласи една от офертите за хотел „Зора“.

Двете здания на почивната база са по 8 етажа. Намират се на метри от плажа на Кранево и това я прави особено апетитна за хищните социалисти.

Управител на държавния хотел е Дияна Иванова Тодорова. Смята се, че дамата е лично протеже на Атанас Зафиров – депутат и зам.-председател на Корнелия Нинова в БСП.

Реклама

Официално морската станция е стопанисвана от Министерството на земеделието, горите и храните, където, обаче, министър е скандалният Иван Иванов. Освен дългогодишен депутат, шуменският кадър е пословично известен с факта, че за време – пеша изминато разстояние от НС до МВР, той беше назначен и уволнен от поста зам.-министър на вътрешните работи.

Проверката ни установи още, че Дияна Иванова Тодорова е била управител тук и преди години. Затова е наясно какво и как да отскубне от почивната база в пика на отпускарския сезон. Понеже на всички беше ясно, че това коалиционно правителство няма да издържи дълго, бяха предприети стъпки тя да бъде отдадена под наем.

Кандидат-наемател е фирма „Анпет инвест“ ЕООД. Според Търговския регистър собственик е Мартина Антонова Димитрова. До 2020 г. обаче фирмата е била собственик на…. Дияна Иванова Тодорова. В последното тримесечие на същата година Дияна прехвърля управлението и собствеността на „Анпет инвест“ ЕОД на Мартина в опит да заличи следите.

Това е типичният БСП-партизанлък – големи тарикати, чудят се как да облекат в закони престъпленията си, смятат запознати със сагата.

За да може подставената фирма да вземе базата и да печели още този сезон, в нея не бяха настанени украински бежанци, категорични са източниците на Narod.bg от Кранево.

Ще бъде повече от смешно, но пък ще приляга и на Корнелия, и на Зафиров, и на Иванов, ако управителката на държавната почивна база в Кранево я вземе под наем. Тогава ще е трудно Дияна и червените й покровители да докажат, че „Анпет инвест“ не е тяхна подставена фирма и ще лъснат като поредните червени шмекери, на каквито се нагледахме през годините.

3 Коментара
  1. НА ДЯДО БОЖЕ ПАЧКАТА казва

    ГОЛЯМ КИЧ …….

  2. […] Нинова, се готви в Кранево, алармираха читатели на Narod.bg от курортното […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.