Любов в Narod.bg: Станишев и Вигенин още са заедно

7 4 196

Сергей Станишев и Кристиан Вигенин още са заедно! Двамата топ социалисти продължават да поддържат крепка мъжка дружба, въпреки разстоянията, които ги делят, докладва пред Narod.bg източник от централата на БСП на „Позитано“ 20.

Докато 56-годишният бивш премиер Сергей Станишев дирижира лявата ЕС политика като евродепутат и председател на Партията на европейските социалисти, неговият 47-годишен другар играе по свирката на лидера на БСП Корнелия Нинова.

Въпреки сериозните обществени ангажименти обаче, двамата намирали време да поддържат близкото си приятелство, радва се информаторът на Narod.bg.

Реклама

Забелязва се дори сходство в тезите между двамата партийни и житейски товариши по темите, които са на дневен ред в обществото. Пример – Станишев коментира войната на Русия срещу Украйна така:

„Путин отвори кутията на Пандора и това е неговата историческа отговорност. … Всеки ден война създава кървава бразда и тя ще се помни поколения. Вече има и десетки хиляди загинали, което влошава шансовете за мир, но винаги трябва да се търсят шансове за политическо урегулиране“, обясни бившият лидер на БСП“, каза пред БНР бившият премиер Сергей Станишев,

Днес по темата се изказа и Вигенин: „По отношение на войната в Украйна правителството може да бъде малко по-активно в посока търсене на политически и дипломатически стъпки за прекратяване на конфликта и договаряне на мир“, заговори в стилистиката на Станишев Кристиан Вигенин.

7 Коментара
 1. Добри Джуров С Танковете казва

  ДОРИ ПОД ПРЕДТЕКСТ„ ЧЕ СТЕ МАЛОУМНИ, НЕ МОЖЕ ДА НЕ ОТРЕАГИРА ЧОВЕК……

 2. Добри Джуров С Танковете казва

  ПРЕДЛАГАМ ВИ НОВ БЛАГОУСТРИСТВЕН ПЛАН– ЕМИГРИРАТЕ НА НЯКОЙ ГРЪЦКИ ОСТРОВ„ СРИВАТЕ ВСИЧКО ИЗОСНОВИ, И СЕ ОПИТВАТЕ ДА СЪГРАДИТЕ НЯКОЙ И ДРУГ ЧОВЕШКИ КВАРТАЛ ( ОТ ХОРА ИМАМ ВПРЕДВИД )…..

 3. ДЖОВАНИ ФАЛКОНЕ казва

  КАТО – МОЖЕТЕ ДА ИГНОРИРАТЕ ВСИЧКО„ НО НЕ МОЖЕТЕ ДА ИГНОРИРАТЕ ТОВА„ КОЕТО МИ ПРИЧИНИХТЕ.

 4. Египетска пирамида казва

  ИМАТЕ ДВА ИЗБОРА– ДА ТЕГЛИТЕ„ ИЛИ ДА НЕ ТЕГЛИТЕ ЗАЕМ„ ЗА ДА ПОДДЪРЖАТЕ ПОНЕ ИКОНОМИКА СИ„ КОЯТО Е В КОМА.

  И В ДВАТА СЛУЧАЯ СТЕ СРИНАТИ !!!

 5. Египетска пирамида казва

  КОЙ БИ ПРЕДПОЛОЖИЛ„ ЧЕ ЕДНА ТОЛКОВА МАЛКА БИОЛОГИЧНА КЛЕТКА МОЖЕ ДА ПОБЕРЕ ТОЛКОВА ЗЛОБА…….

 6. Добри Джуров С Танковете казва

  И СПОКОЙНО – ТОКЪТ ЩЕ ВИ Е НИСЪК„ ЗА ДА ПОДДЪРЖАТЕ ВМИРИСАНИТЕ СИ ХРАНИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ….

 7. !!! казва

  Вероятно и токът няма да е нисък.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.