Защо Стефан Янев изрита Ралица от „Български възход“?

3 5 679

Изоставен пред политическия олтар или нарочно разиграл скандал с напускането на вярната Ралица Симеонова? Това се питат за Стефан Янев активисти на „Български възход”, след като изненадващо дясната ръка и кукловод на партията Ралица Симеонова обяви, че напуска формацията в деня на учредяването й.

Красивата съветничка и бивш зам.-военен министър на Янев изненадващо обяви, че няма да участва повече в „Български възход”, тъй като не можела да ангажира нито себе си, нито симпатизантите, че няма да бъдат излъгани отново.

Друг мотив на хубавицата бе, че в партията прииждат „отломки” от всевъзможни формации и стари муцуни от компрометирани партии, които не говорели добре за бъдещето на експремиерската партия.

Истината обаче била във вариант две от предположенията на актива на „възходителите” – Ралица и раздялата й с любимия началник Янев била режисирана, разказаха за „Уикенд” запознати.

Красавицата била убедена да се откаже публично от участието си във формацията, за да може екипът на бившия министър да продължи на чисто, без клюки за любовни афери в партийното издигане, връзкарство и толерирането на „свои” хора.

Реклама

Недоволна от ситуацията, Ралица се съгласила, но не била убедена достатъчно, за да не обяви публично, че „Български възход” се превръща в гнездо на люспи от други формации и нереализирани властолюбци.

Причината е, че видяла малко власт в ръцете си и пълен картбланш от Янев, хубавата брюнетка от Лом започнала да коли и беси наред по структурите, да командва и да опява на Янев да слуша само нейните съвети. Младата дама иззела и всички функции на пиар в партията – държала да ръководи социалните мрежи на формацията, срещите на лидера с електората, да следи за постове и само тя да одобрява и публикува мнения на членове и активисти.

Друг мотив на Янев и екипа му да убедят Ралица да напусне партията бил и личен. Красавицата, спрягана за любовница на бившия военен министър, в момента е изгора на ген. Атанас Самандов – близък приятел и съратник на Стефан Янев.

Неговият син Георги Самандов вече е част от ръководството на „Български възход”, а присъствието и на син, и на изгора на Самандов-старши в един екип, щяло да предизвика клюки и брожения сред активистите, смятали експертите на бившия премиер.

Така Ралица насила е разделена от любимия си началник, но според запознати отстраняването й уж по нейна воля, нямало да й попречи да продължи да поддържа топли отношения с екипа на Янев, ръководството на партията и да се меси в делата на младата формация.

3 Коментара
  1. НА ДЯДО БОЖЕ ПАЧКАТА казва

    ЗАПЪЛНЕТЕ СИ ДУПКИТЕ ПО ПЪТИЩАТА„ БОКЛУЦИ.

  2. DOCTOR HONORIS CAUSA казва

    ЛЕКУВАМЕ ПРЕСЛЕДВАНЕ И ЧУМА В ОГРОМНИ РАЗМЕРИ.

  3. Добри Джуров С Танковете казва

    НА СЪД СМЕ.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.