БСП в паника, остават в изолация – Радев ги пропуска за третия мандат

3 3 024

Истинска истерия цари на „Позитано” 20, след като вотът на недоверие срещу кабинета успя и правителството падна. Лидерът на БСП Корнелия Нинова изпаднала в паника, след като въпреки уверенията на колегите й от властта, че са уговорили или убедили нужната бройка депутати, всъщност кабинетът се срути.

Министър в оставка, соцфурията вече е и лидер в изгнание, тъй като БСП категорично няма да получи третия мандат от президента Румен Радев при новата рулетка, научи „Уикенд”. Държавният глава бе наречен „най-голямото огорчение в политиката” от депутатите на БСП, а от дълго време отношенията между Нинова и президента никак не са розови.

Реклама

Затова и социалистката била наясно, че няма да има връчен мандат, а самата тя нямало и да получи подкрепа от останалите партии, дори някак президентът да й прости. Тя обаче отсега е готова да се втурне към преговори с мандатоносителят ПП, обяви самата Нинова.

Лидерът на БСП е и напълно наясно, че за разлика от Петков, електоратът не я харесва особено, а протестиращите в подкрепа на кабинета категорично няма да позволят тя да е мандатоносител на коалиция на Кирил Петков и останалите досегашни сили. Достатъчно унижение преживяла, след като бе жестоко освиркана в първия ден на недоволствата на улицата.

Според рулетката „Продължаваме Промяната” ще получи първия мандат, след нея идва ГЕРБ, а третият държавният глава дава на формация по свой избор, като най-вероятно това ще е ИТН, откъдето вече обявиха, че този път ще се опитат да сформират правителство.

3 Коментара
  1. Мариана Сумистката казва

    УЖАС„ ЧАКА ГЛАД И БЯС ……

  2. Мариана Сумистката казва

    ЗАБРАВИХ ДА КАЖА – И КАНИБАЛИЗЪМ !!!

  3. НА ДЯДО БОЖЕ ПАЧКАТА казва

    МНОГО ЯРКО ПРЕДСТАВЯНЕ НА НОРМАЛНАТА ЧАСТ ОТ ЧОВЕЧЕСТВОТО.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.