СМЯХ! Каракачанов в атака: Бойко Борисов е национален предател

8 2 958

Замириса на избори и довчерашните „приятели“ вече са врагове. Красимир Каракачанов, който се изживяваше като военен министър в последното правителство на ГЕРБ, изведнъж се еманципира и размя народа, като нарече своя авер в задкулисието Бойко Борисов „национален предател“.

„Бойко Методиев Борисов извърши персонално национално предателство спрямо българите“. С тези думи председателят на ВМРО коментира решението на 47-ото Народно събрание да бъде пусната РС Македония за преговори за членство в ЕС без да е изпълнила нито едно от условията за това, залегнали в Договора за добросъседство, и не само:

„При положение, че още вчера македонският премиер Ковачевски заяви, че не приема френския план, а албанският премиер си позволи да обиди България, вместо остра реакция от страна на българските институции – правителство, парламент, президент, ние днес станахме свидетели на унижението, на което подложиха огромна част от българския народ неговите т.нар. народни избраници“, гневи се в поста си във Фейсбук Каракачанов.

Реклама

„И ако „Промяната“ беше партия, инсталирана от външни сили, за да инициира обрат в българската позиция за Македония, а „Демократична България“ и ДПС отдавна заявяваха, че са против вето, то голямото предателство беше извършено персонално от Бойко Методиев Борисов“, написа още той.

Каракачанов напомня в позицията си, че именно Борисов като министър-председател на България е водил точно обратна политика по отношение Скопие и доказателство за това са Договорът, който подписа през август 2017 г. и Рамковата позиция, която неговото правителство гласува през октомври 2019.

Почетният председател на ВМРО напомня също, че и 44-тото НС, доминирано от ГЕРБ, подкрепяше това национално становище. ГЕРБ като политически субект в позорните изтекли от тогава парламенти също декларираха публично подкрепа, вкл. и на КСНС от февруари 2022 г. Тогава беше декларирано отново неотстъпление от българската позиция, преди да се видят реални резултати от Скопие.

Е, какво видяхме? Наглост, арогантност и агресия!“, чисти имидж корпулентният „воевода“.

8 Коментара
 1. Добри Джуров С Танковете казва

  АЗ ИМАМ ЕДНИ ТРУПОВЕ В БУРКАНИ……..

 2. Добри Джуров С Танковете казва

  СМЯТАМ ДА ВИ ПОДРЕДЯ ПО ПАПКИ……

 3. Добри Джуров С Танковете казва

  МОГА ДА ВИ АКЦЕНТИРАМ С МЕРНИКА„ А ТОЙ Е ДОСТА ТОЧЕН„ БОКЛУЦИ !

 4. Добри Джуров С Танковете казва

  ВИКАМ ДА СИ ИЗБЕРЕТЕ ПО– УМЕРЕН МОДЕЛ ЗА ПРЕД ПОМИЯРСКИТЕ МЕДИИ„ ЗАЩОТО НА ТЯХ ВЕЧЕ ИМ Е ДОСТА ХЛЪЗГАВО НА САЛА…….. ACHTUNG !

 5. Добри Джуров С Танковете казва

  И БЕЗ ТОВА СТЕ СИ ПРЕСТЪПНИЦИ ПО ПРЕЗУМЦИЯ. СЪОБРАЗЯВАЙТЕ СЕ….. НЕ ГОВОРЯ ЗА ХОРАТА„ КОИТО КРАДАТ ОТ ГЛАД…

 6. Добри Джуров С Танковете казва

  НЕ МЕ КАРАЙТЕ ДА ИЗКАРВАМ ЧЕРВАТА НА ОПЕРАЦИОННАТА МАСА„ ЧЕ МЕ Е ГНУС !!!

 7. Добри Джуров С Танковете казва

  ГЕРБАДЖИЙСКИ СВИНЕ„ НАЛИ ЗНАЕТЕ„ ЧЕ ДЕЛОТО КЪМ ВАС Е ЗА РАЗВРАТ !

 8. Добри Джуров С Танковете казва

  ПАРАЛИЗИРАНИ ЛИ СТЕ„ ИЛИ САМО ТАКА ИЗГЛЕЖДА„ ГЕРБАДЖИЙСКИ УРОДИ ??

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.