Само в Narod.bg: ББ набута Мата Хари в парламента (ДОКАЗАТЕЛСТВО)

4 5 034

Една от изявените дами от харема „Мата Хари“ е набутана в парламента като нещатен сътрудник на проваления спортен министър от хунтата ГЕРБ Красен Кралев, разкри ексклузивно източник на Narod.bg.

Проверката в сайта на Народното събрание показа, че Ванина Колева, с която ББ има плътска връзка от близо две години, наистина е вписана като сътрудничка на корпулентния Кралев.

Според информацията в сайта на НС брюнетката съветвала депутата от ГЕРБ по въпроси, касаещи младежта и спорта.

Реклама

Чекмеджето, което ББ вече 12 години пълни с откраднатите от България милиарди, понякога олеква с някоя и друга пачка евро по 500 за кефа на поредната Мата Хари.

Както вече писахме, източник на Narod.bg от обкръжението на една от постоянните креватни играчки на Баце – пиарката Ванина Колева, издаде, че брюнетката е била заедно с приятелка на шопинг в Париж за сметка на Мутрата, откъдето се върнала с уникална чанта на „Луи Вюитон” за почти 10 хиляди лева!

Ванина сама се похвалила пред бъбриви приятелки, че пазарувала в магазина на елитната марка, разположен в близост до най-големия национален музей на Франция – „Лувъра”.

В Париж „Луи Вюитон” поддържа общо 8 обекта, така че Шугър деди може да праща всяка Мата Хари на скъп шопинг, без златотърсачките дори да се засекат, коментира информаторът на Narod.bg.

4 Коментара
 1. Добри Джуров С Танковете казва

  НЕ МОГАТ ВИ ИЗПРА ДОЙЧОВЦИТЕ. ТЕ НЕ СЕ И НАЕМАТ ДЕ……

 2. Добри Джуров С Танковете казва

  НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ„ ЧЕ ИМАТЕ ЖИВ СВИДЕТЕЛ ОТ ПЛЪТ И КРЪВ ЗА УРОДЛИВИТЕ ВИ ИЗПЪЛНЕНИЯ.

  А ТОВА НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ.

 3. ДЖАКИТО казва

  А ИНАЧЕ ЗА “ СЪТРУДНИЧЕСТВОТО ‘ ВИ С МЕДИИТЕ ЗНАЯТ И ПЕТГОДИШНИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ.

 4. Добри Джуров С Танковете казва

  КАТО НАЧАЛО МИ ДЪЛЖИТЕ 700 ХИЛЯДИ ЛЕВА ЗА ТЕЖКИ ПЕРСОНАЛНИ ОБИДИ„ А СЛЕД ТОВА ЩЕ ЗАВЕДА ДЕЛА ЗА ВСИЧКО ОСТАНАЛО– ДИСКРИМИНАЦИЯ„ РАЗВРАТ„ ТЕЖЪК ПСИХИЧЕСКИ И ФИЗИЧЕСКИ ТОРМОЗ„ ПРИЧИНЯВАНЕ НА ТЕЖКИ МОРАЛНИ„ МАТЕРИАЛНИ И ПРОФЕСИОНАЛНИ ЩЕТИ.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.