„Възрожденци“ искат да изритат Копейкин, слагат Елена Гунчева за лидер

6 2 234

„Да окажем подкрепата си на един смислен и истински лидер на партия „Възраждане“. За това призовават във фейсбук група граждани, които настояват н Елена Гунчева която напусна „Възраждане“, да поеме юздите на партията и да смени Костадин Костадинов – Костя Копейкин от лидерското място.

Реклама

Бившата кандидат за вицепрезидент на Костадин Костадинов заяви, че напуска партията и парламента, а обвини „Възраждане“ в лоша кадрова политика, хаос със законодателството, забрана да се говори с медии, и че самият Костадинов се отнасял с пренебрежение към русофилите, а и прибирал безотчетните 2/3 над заплатите на депутатите .

„Нека покажем на Костадин Костадинов, че не е желан във „Възраждане“! „Възраждане“ е Гунчева, Гунчева е „Възраждане“, апелират още организаторите. Той е насрочен за понеделник – 4 юли, пред Народното събрание.

6 Коментара
 1. еха казва

  Коцето е опасен. Как само патриотично говори с пламнал поглед а ла Стефан Караджа.

 2. Добри Джуров С Танковете казва

  ПРОДАВАМ БИЗНЕС С КОМПОТ ОТ КРУШИ С БАНКОВИ ОБЛИГАЦИИ В ДОЙЧЕ БАНК.

 3. Добри Джуров С Танковете казва

  АМА СТЕ ОСЪДЕНИ ДУШИ, МЪРШАЦИ …….

 4. Добри Джуров С Танковете казва

  ДА ПРЕПЕНИМ ЧОРБАТА„ БОКЛУЦИ…… А– А– А, МНОГО ВОНИ ТОЯ КУРБАН– БАЙРАМ……

 5. Добри Джуров С Танковете казва

  ПЪРВАНОВ ЖИВ ЛИ Е ?? ДА МУ ЗВЪННА…..

 6. Долна измет казва

  Копейкото Копейкин явно вече доволно е „усвоил“ и изпапал субсидията и сега сигурно го е закъсал и закършил дотолкова, че да ходи да гепи и прибира джобните отчетни и безотчетни пари на своите депутати.
  Копейкин винаги си е бил измекярин, такъв си и остана. Той е в политиката не от родолюбиви или патриотични чувства, а за да лапа и да си пълни гушата на воля. Рядко неприятен и безпринципен тип.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.