БАРОВЦИ: Делян Добрев и Трайчо Трайков яздят джип на БЕХ за 150 бона до Алпите с любовници?

5 4 887

Министър на икономиката, енергетиката и туризма в първото правителството на Бойко Борисов (2009-2012) Трайчо Трайков и и неговият наследник на поста – хасковлията Делян Добрев, са ползвали незаконно натъпкан с екстри фолксваген „Туарег” за 150 000 лева на Българския енергиен холдинг (БЕХ) за лични удоволствия.

Източник на Alarma.bg твърди, че автомобилът е бил шофиран от вече осветления като куриер за пренасяне на пачки до Банкя и къща в Гърция бивш служител на Националната служба за охрана (НСО) Борислав Б.

Документът за уволнението на Борислав Б., който първо Narod.bg публикува

Реклама

Фолксвагенът с рег. № СА 7836 НТ, собственост на поставения пред фалит по онова време (2012-2013) БЕХ е използван напълно незаконно за скъпи ски разходки на Трайчо Трайков до Алпите, а в периода на управление на Делян Добрев колата е управлявана дори от личната пиарка на хасковския гербопитек, с която джобният плейбой имал доста близки контакти.

Държавният охранител дори обслужвал колата без знанието на прекия си началник в НСО.

Както вече писахме, Борислав Б. е уволнен от Националната служба за охрана заради кражби.

Как изританият дисциплинарно и с прекратен договор за военна служба без предизвестие бабаит започнал нова работа под крилото на финансиста на хунтата Стоян Мавродиев – очаквате нови скандални разкрития

5 Коментара
 1. Братя Миладиноф казва

  Бе тоз Борислав от НСО да не е, дето беше шофьор на посланика в Казахстан, та и там се провали ?

 2. НА ДЯДО БОЖЕ ПАЧКАТА казва

  С Б.Б. ПРАЗНУВАХМЕ НОВА ГОДИНА НА МОСТА В МАНХАТЪН, ЧАК СВЕТЛИНИТЕ ИЗГАСНАХА…..

 3. Диана Илиева казва

  На Трайчо се наложи да отправим лична молба за одобряване на личен казус, на всяка бланка в общината е неговото име, а не на общината като институция, иначе поздравява с „добър ден“ всеки, когото види. Дойде доста по-късно от началото на работния ден. Може би неговото работно време е различно!? Докога тази община ще се рови в старите тефтери, за да издава елементарни документи? Не сме ли в 21-ви век? Да не говорим за сайта, който не е актуализиран може би, от година поне.

 4. Со керез казва

  Абе, държавен джип – ок. Традиция е от 75г да се ползват държавнивозила за лични нужди, ама пък и любовници??? на тези киликанзери!? Ами, коя ще им се навие освен проститутка, бе!

 5. Со керез казва

  Абе, държавен джип – ок. Традиция е от 75г да се ползват държавни возила за лични нужди, ама пък и любовници??? на тези киликанзери!? Ами, коя ще им се навие освен проститутка, бе!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.