МАРШ в АРЕСТА! Депутатът от ГЕРБ Асен Балтов нападна преподавател с шамари (СКАНДАЛНО ВИДЕО)

3 5 656

Преподавателят в Националната художествена академия Велико Маринчевски публикува клип в социалната мрежа, с който се оплаква от мутреещите депутати от ГЕРБ – плачещият за прокуратурата бивш шеф на опоскания „Пирогов“ Асен Балтов, нежният Костадин Ангелов – Коце Ботокса и звездата на Баце Деница Сачева. Видеото е заснет след снощния вот на недоверие.

Маринчевски пресреща тримата гербопитеци, които се изнасят от Народното събрание през градинката на Академията. По същото време пред Народното събрание имаше протест на привърженици на кабинета, а отзад – на тези от ДПС и „Възраждане“.

На кадрите се вижда как бабаитът Асен Балтов, явно изнервен от лъсналата извратена любов с ДПС и Копейкин, напада преподавателя.

Ето какво пише Маринчевски:

Националната художествена академия – висшата автономна институция е скривалище и спасителен изход за бягащи от гражданите нагли депутати от ГЕРБ. Деница Сачева, Асен Балтов и Костадин Ангелов.

Реклама

Среща с преподаватели в двора на Академията, зададен въпрос, нападение и извиване на ръка за отнемане на телефона, два опита за нанасяне на удари.

Преподаватели и студенти са затворени в ателиетата – без право да излизат на двора, за да се осигури безопасността и комфорта на лица с мутренско поведение.

Малко по-късно бях любезно и настоятелно информиран от двама полицаи, че ако не вляза в сградата веднага, ще бъда арестуван и отведен.

На 16 юни от двора на Академията бяха изведени депутатите Десислава Атанасова, Тома Биков, Томислав Дончев и други. Недостойни. Свидетелство на потресени колеги.

Не позволявайте на безочието отново да вземе връх! Да, така говори един гневен преподавател и гражданин. Марш от Академията, бе!

Велико Маринчевски, Фейсбук

ВИДЕОТО ТУК

3 Коментара
  1. Мариана Сумистката казва

    МНОГО ВИ СА ОТКЛОНЯВАТ СРЕДСТВА„ МИЛИОНИ В ПЛИКОВЕ, НАЙЛОНОВИ ТОРБИЧКИ, ЧУВАЛЧЕТА, ПАПКИ ЗА СПАСЯВАНЕТО НА ПАРТИЙНИТЕ ИНТЕРЕСИ… И ПАК СТЕ ЧУМАВИ…. ТО Е ОТ БОЛЕСТТА„ ДА ЗНАЕТЕ…. ЧУМАВИ СТЕ ОТ БОЛЕСТТА….

  2. Мариана Сумистката казва

    КАТО ГЛЕДАМ ДОСТА ВИ Е НАРУШЕНА ЦЕЛОСТТА НА МОЗЪКА„ ИМАТЕ ТЕЖКИ ДИСФУНКЦИИ, КАКТО ФИЗИОЛОГИЧЕСКИ, ПСИХИЧЕСКИ„ ТАКА И ПРОФЕСИОНАЛНИ, ГЕРБАДЖИЙСКИ БОКЛУЦИ.

  3. НА ДЯДО БОЖЕ ПАЧКАТА казва

    МНОГО НЕЛЕПИ ИЗПЪЛНЕНИЯ НА ГЪБАВИТЕ АЛИГАТОРИ…..

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.