Сигнал до Narod.bg: Щерка на кметицата от ГЕРБ заграби съседски имот (СНИМКИ)

3 5 036

Сигнал до Narod.bg разкри поредното безобразие на печално известната кметица от ГЕРБ в пловдивското с. Крумово Румяна Самоковарева.

Зетят Николай Бончев и кметската щерка Таня

Загрижен читател от общ. Родопи разкри как нейната щерка – Таня Бончева, се облажила с имот общинска собственост.

Имотът, за който става въпрос, е на главната улица „Хан Крум” №2 в селото и е точно до къщата на гебропитечката Румяна Самоковарева, където живее с дъщеря си и зет си.

През 2017-а започва екшънът. При проверка по номера на имота в Службата по вписванията в гр. Пловдив се оказа, че дъщерята на кметицата -Таня Бончева и нейният съпруг Николай Бончев, придобиват чрез дарение идеалните части от имота на съседите си сем. Чанчевите, които обитават общински терен.

Други идеални части щерката и мъжът ѝ, който обича да се снима гол, както Narod.bg вече разкри, придобиват същата година и чрез покупка. Дотук няма лошо, но как имотът от общински изведнъж отива в ръцете на кметската щерка?

Реклама

След като семейство Бончеви придобиват идеални части, започват дело за делба с останалите си съсобственици – сем. Чанчеви, което се води и до днес.

Делото е с номер 8250 от 2018 г. в Районен съд-Пловдив с цел придобиването на целия имот.

Другото интересно е, че в същия този имот на 27 януари 2022-а избухна пожар?! Два месеца по- късно пък единия брат от Чанчеви – Смилен, се самоубива в същата тази къща?

Интересно е дали полицаите, разследващи пожара в този имот, са взели предвид, че за терена се води дело за делба и дали огънят няма нещо общо с него?

От братята Чанчеви днес Александър е в затвора с присада за старо престъпление, Смилен е покойник, а Тодор Чанчев е изгонен от новите си съсобственици – кметската щерка и е без дом. Мъжът живее при човек от селото, който се е смилил над него и го е приютил.

В цялата тази работа има нещо много гнило, нека НЕ позволим на Тодор Чанчев да остане без жилище, зоват хората от Крумово.

Той няма нищо общо с братята си и тяхното престъпно минало. Дали целта на кметицата е била да прогони „престъпниците” Чанчеви, като им отнеме имота? Дали е етично, морално и законно – остава да каже съдът.

3 Коментара
  1. чой бал сан казва

    на танчето циците и виснали като патрондаши на сайгонска марионетка

  2. Мариана Сумистката казва

    НЕЩО НЕ СЕ ЧУВСТВАТЕ ДОБРЕ„ А„ БОКЛУЦИ….??

  3. Мариана Сумистката казва

    ГЕРБАДЖИЙСКИТЕ СВИНЕ ОПОЖАРИХА И РАЗВРАТИХА ВСИЧКИ СОЦИАЛНИ МРЕЖИ И ЗАГРАБИХА ЕВТИНИ САЙТОВЕ КАТО ТОЗИ.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.