Сигнал до Narod.bg: Щерка на кметицата от ГЕРБ заграби съседски имот (СНИМКИ)

3 2 228

Сигнал до Narod.bg разкри поредното безобразие на печално известната кметица от ГЕРБ в пловдивското с. Крумово Румяна Самоковарева.

Зетят Николай Бончев и кметската щерка Таня

Загрижен читател от общ. Родопи разкри как нейната щерка – Таня Бончева, се облажила с имот общинска собственост.

Имотът, за който става въпрос, е на главната улица „Хан Крум” №2 в селото и е точно до къщата на гебропитечката Румяна Самоковарева, където живее с дъщеря си и зет си.

През 2017-а започва екшънът. При проверка по номера на имота в Службата по вписванията в гр. Пловдив се оказа, че дъщерята на кметицата -Таня Бончева и нейният съпруг Николай Бончев, придобиват чрез дарение идеалните части от имота на съседите си сем. Чанчевите, които обитават общински терен.

Таня Бончева вилнее под крилото на мама

Други идеални части щерката и мъжът ѝ, който обича да се снима гол, както Narod.bg вече разкри, придобиват същата година и чрез покупка. Дотук няма лошо, но как имотът от общински изведнъж отива в ръцете на кметската щерка?

Реклама

След като семейство Бончеви придобиват идеални части, започват дело за делба с останалите си съсобственици – сем. Чанчеви, което се води и до днес.

Делото е с номер 8250 от 2018 г. в Районен съд-Пловдив с цел придобиването на целия имот.

Странен пожар избухна в спорния имот, дали е случаен?

Другото интересно е, че в същия този имот на 27 януари 2022-а избухна пожар?! Два месеца по- късно пък единия брат от Чанчеви – Смилен, се самоубива в същата тази къща?

Интересно е дали полицаите, разследващи пожара в този имот, са взели предвид, че за терена се води дело за делба и дали огънят няма нещо общо с него?

От братята Чанчеви днес Александър е в затвора с присада за старо престъпление, Смилен е покойник, а Тодор Чанчев е изгонен от новите си съсобственици – кметската щерка и е без дом. Мъжът живее при човек от селото, който се е смилил над него и го е приютил.

В цялата тази работа има нещо много гнило, нека НЕ позволим на Тодор Чанчев да остане без жилище, зоват хората от Крумово.

Той няма нищо общо с братята си и тяхното престъпно минало. Дали целта на кметицата е била да прогони „престъпниците” Чанчеви, като им отнеме имота? Дали е етично, морално и законно – остава да каже съдът.

3 Коментара
  1. чой бал сан казва

    на танчето циците и виснали като патрондаши на сайгонска марионетка

  2. Мариана Сумистката казва

    НЕЩО НЕ СЕ ЧУВСТВАТЕ ДОБРЕ„ А„ БОКЛУЦИ….??

  3. Мариана Сумистката казва

    ГЕРБАДЖИЙСКИТЕ СВИНЕ ОПОЖАРИХА И РАЗВРАТИХА ВСИЧКИ СОЦИАЛНИ МРЕЖИ И ЗАГРАБИХА ЕВТИНИ САЙТОВЕ КАТО ТОЗИ.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.