Само в Narod.bg: „Възраждане” плаща по 200 лева на протестър (СНИМКА за прокурор)

5 5 529

Псевдонационалистите от „Вгъзраждане” на Костя Копейкин очевидно са захлебили сериозно покрай официалната прегръдка с ДПС и ГЕРБ. За немощните си протести пред НС против правителството и в услуга на Бойко и Доган хората на Костадинов щедро предлагат по тлъстата сума от 200 лева на всеки с мерак да покрещи на воля на площада и да грабне кеша.

„Патриотката“ с вид на актриса от филми за възрастни Сияна Йонкова е пуснала своята оферта като „съорганизатор” на протеста на „Вгъзраждане”. Според скрийншота, с който се сдоби Narod.bg, представилата се като счетоводителка в ДСК брюнетка обявява, че търси група от 200 човека, на които да „раздадем знамена и по 200 лева”.

Реклама

Сега е времето прокуратурата най-сетне да свърши нещо и да провери щедрата счетоводителка откъде притежава излишни 40 000 лева, за да пазарува протестиращи за шайката на Копейкин.

Впрочем, 40 бона са точно 1 146 397 рубли, Митрофанова явно е развързала кесията не само за копейки.

5 Коментара
 1. Д-р Менгеле казва

  Ромките като са млади са атрактивни. След 36-38 гледай мале вампири.

 2. дзурли казва

  народ.бг нещо издишате

 3. Мариана Сумистката казва

  НАБЛИЖАВАМЕ СУМАТА

 4. Мариана Сумистката казва

  “ ГЕРБ “ СА ОСНОВАТЕЛИ НА НЕОНАЦИЗМА И ЩЕ ПАДНАТ ТЕЖКО В НЯКОЙ ГьОЛ.
  БОЛНИ ПСИХОПАТИ СА,.

 5. Петьо казва

  Изразявам силни съмнения на тази кифла да са и възложили да прави явна кампания за Въцзраждане, освен ако не е нарочно с цел да бъдат дискредитирани. На дали ще се намери човек, който да потвъди, че тази е дала дори една стотинка. От външният й вид и образованието й е видно, че по скоро е взела 200 лв . С две думи евтини ченгеджийски номера. Иначе аз лично не подщкрепям действита на Възраждане в момента.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.