Само в Narod.bg: Менторката на Руди Гела вкарана в играта от депесар (досието на Виктория Василева)

11 4 482

Виктория Василева, която вкара в политиката своя опасно близък любимец Радостин Василев – Руди Гела, е влязла в голямата игра благодарение на депесар, разкри Narod.bg от тайното досие на 50-годишната русенка

Проучването е установило, че в миналото Виктория е била много активен и деен член на Съюза на демократичните сили (СДС/ ОДС), където е била дори председател на младежката структура, лансирана за поста от тогавашния главен секретар Христо Бисеров, впоследствие дългогодишен депутат от ДПС.

Василева е била и най-младият депутат в 38-ото Народно събрание (1995-1999 г.) избрана от Козлодуй. Характерно за народният представител Василева е, че не е била запомнена с нищо за четири години в парламента.

През 2001 г. Христо Бисеров си подава оставката като главен секретар и веднага след това от областната организация на СДС във Враца депозират писмо до Националния изпълнителен съвет, в което настояват Виктория Василева да бъде освободена от ръководството на партията във Враца.

Реклама

Основен довод е. че не са съгласни с нейната роля на ръководен фактор в организацията. По-късно Василева е изритана от ръководството на партията във Враца и в последствие напуска и СДС.

В ново време Виктория Василева става член на ПП „Има такъв народ”.

При учредяването на ПП ИТН на 16.02.2020г. (Решение на СГС от 22.0.2020 г.) е избрана за един от 7-те членове на Изпълнителният съвет на партията, и едновременно с това за главен секретар на партията, отговаряща за структурите на партията в страната.

Виктория Василева е водач на листа в 10 МИР Кюстендилски за изборите за 45-ото НС от ПП „Има такъв народ“, като е избрана за народен представител, зам. – председател на парламента и зам.-председател на парламентарната група.

Очаквайте продължение с фрапиращи разкрития за Виктория Василева само в Narod.bg

11 Коментара
 1. Мариана Сумистката казва

  ОКТОПОДЪТ КАТО ПАПКА ЖЕРТВИТЕ СИ„ ДА НЕ СЕ ЗАРАЗИ С РАЗШИРЕНИ ВЕНИ„ ТРОМБОФЛЕБИТ„ И РАЗНИ БЛОКАЖИ, ЧЕ И БЕЗ ТОВА СИ Е МИСЛОВНО БЛОКИРАН……

 2. Мариана Сумистката казва

  САМО МИСЛОВЕН ИДИОТ КАТО ОКТОПОДА МОЖЕ ДА ХРАНИ ВМИРИСАНИ ЗАПЪРТЪЦИ.

 3. Мариана Сумистката казва

  И….. ВНИМАВАЙТЕ ДА НЕ СТЪПИТЕ ВЪРХУ ДЖОКЕР ИЛИ ДИНЕНА КОРА… ЧУВАМЕ СА……

 4. Мариана Сумистката казва

  БАХТИ ОТРЕПАНИЯ ГьОЛ……

 5. Мариана Сумистката казва

  “ БЪЛГАРСКАТА МАФИЯ – КАКТО Я ВИДЯХ “ II ТОМ ИЗЛЕЗЕ В АПОКРИФЕН ВАРИАНТ.

 6. Мариана Сумистката казва

  В ХОРОСКОПА НА ДВЕ ОТ ДВАНАДЕСЕТТЕ ЗОДИИ ИЗЛЕЗНАХА ПЪТУВАНИЯ„ НОВИ ЗАПОЗНАНСТВА И МНОГО ЯДЕНЕ НА ЧУЖДЕСТРАННА ХРАНА, ГЛЕДАНЕ НА ТЕЛЕВИЗИЯ И ПОСЕЩЕНИЯ НА КАТЕДРАЛИ, ЗАПОЗНАНСТВА С ИГУАНИ И УЧАСТИЕ В ПРОЕКТИ ЗА ЗАПАЗВАНЕ НА КОРАЛОВИТЕ РИФОВЕ И БРЕГОВАТА ИВИЦА ОТТТАТЪК ОКЕАНА.

 7. Мариана Сумистката казва

  АКО ВИ НАТИСНА С ПОКАЗАЛЕЦА СИ„ ЩЕ ИЗПУСНЕТЕ МЕХУРЧЕТА.

 8. Мариана Сумистката казва

  И ОЩЕ НЕ ВИ СЕ ВЯРВА„ НЕДЪГАВИ ИЗРОДИ ??

 9. Мариана Сумистката казва

  СВИНЕ

 10. Мариана Сумистката казва

  СКОРО ЩЕ ПОЛУЧИТЕ ОТВЕТЕН УДАР„ ФАШИСТКИ СВИНЕ !!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.