Сценарий в Narod.bg: Никола Минчев става премиер!

3 3 987

Прегръдката между ГЕРБ, ДПС, ИТН и хората на Костя Копейкин, с която Никола Минчев бе свален като председател на Народното събрание, може да се окаже отровна за новата негласна коалиция, разкри Narod.bg.

Неочакваната и нежелана от електората коалиция вдигна дотолкова акциите на 34-годишния юрист и извади хиляди на митинги в негова подкрепа, че в момента той е най-обсъжданото име за бъдещ премиер на мястото на Кирил Петков в рамките на този парламент, разкри наш източник от върховете на управлението.

Според нагласите става все по-възможна рокадата на самия връх – министър-председател да стане именно бившият парламентарен шеф, а настоящият премиер да поеме някое от важните министерства.

Реклама

В този дух вече се чу и гласът на политолози.

„Опозицията допусна голяма тактическа грешка със свалянето на председателя на Народното събрание, тъй като това ускори процесите на разпад в „Има такъв народ“ и отново на дневен ден излезе темата, свързана с корупцията и мафията.

Протестът, който видяхме в деня на сваляне на Минчев, показва, че това е тема номер едно за голяма част от българските граждани.

Моите очаквания са, ако се стигне до предсрочни парламентарни избори, това ще доведе до консолидация на онези сили, които желаят истинска борба с корупцията“, подчерта преди ден политологът доц. д-р Милен Любенов в ефира на Bulgaria ON AIR.

3 Коментара
  1. Бати Сарасати казва

    Хота Навара

  2. ИСТИНАТА казва

    Ама РАЗБИРА се, България в момента се НУЖДАЕ от: 1.СМЯНА на Гешев! 2.РАЗКРИВАНЕ на КТБ, ПЪТНАТА КАРТА, НОЩНОТО ШКАФЧЕ, Мата Хари, гласът от ЗАПИСИТЕ, Барселона,………………………….,МИЛИОНИТЕ, МИЛИАРДИТЕ ОТКРАДНАТИ от ОПГ „герб“!! 3. НОВИ ИЗБОРИ!!! ВСИЧКО друго е, МАФИЯ!!!!!!!!!!!!!! НАРОДЕ????

  3. Да, ма не! казва

    Киро е що-годе добър премиер, издържа на всякакви атаки, заслужи си поста и поне до края на мандата си ще управлява, а след това, дали ПП изобщо ще е премиерска партия, не се знае, може БСП да вземе повече гласове от тях!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.