Първо в Narod.bg: Николина Ангелкова напуска ГЕРБ, отива в ПП!

4 9 317

Бившият министър на туризма Николина Ангелкова напуска ГЕРБ! Това твърди източник на Narod.bg от парламента, запознат с актуалната драма в редиците на гербопитеците.

Виолета и Даниел Лорер

Според мълвата министърът на иновациите и растежа Даниел Лорер и съпругата му Виолета уговаряли тунингованата Николинка да зареже Мутрата и да се присъедини към „Продължаваме промяната” на Кирил Петков.

Според информатора на Narod.bg Ангелкова, която е в немилост пред Борисов от дълго време, ще приеме офертата.

Оказа се, че Николина Ангелкова е най-добрата приятелка на Виолета Лорер. Още по-малко хора пък знаят, че семейство Лорер са кумували на сватбата на Ангелкова през лятото на 2014 г.

Реклама

Тогава ексминистърката на туризма се омъжи за бизнесмена Христо. Журналисти не бяха допуснати до пищната венчавка на Николина Ангелкова, която разпространи до медиите единствено снимка от официалната си сватбена фотосесия.

Тогава Ангелкова може би умишлено е спестила и имената на кумовете си от медиите. По това време дамата бе в най-близкото обкръжение на Росен Плевнелиев. Именно оттам се запознава и с Даниел и Виолета Лорер.

В депутатските среди се говори, че измяната трябва да стане факт преди 22 юни. Причината – на извънредно заседание във вторник (21 юни) от 11 ч. Народното събрание ще обсъжда вота на недоверие срещу правителството на Кирил Петков, внесен от групата на ГЕРБ-СДС.

Според правилника за работа на депутатите гласуването по вота на недоверие ще е най-рано в сряда (22 юни) – ден след дебатите. Изискването е гласуването да е поне 24 часа след края на дебатите.

Така вотът може да съвпадне с обявеното преди дни национално шествие в подкрепа на правителството, но може и депутатите да решат да отложат гласуването.

Ако Лорер целят да ранят Баце смъртоносно в сърцето, Николина Ангелкова ще напусне най-късно във вторник или сряда, завърши източникът на Narod.bg.

4 Коментара
 1. Мариана Сумистката казва

  УЖ ЧУМАТА ОТМИНА„ А ТО….

 2. Мариана Сумистката казва

  МНОГО ЯСЕН И НЕДВУСМИСЛЕН ПРИМЕР ЗА ИГРИТЕ НА ОТВРАТИТЕЛНИЯ ОКТОПОД….. ДОТУК ДОБРЕ„ НО ДЕЛОТО Е С ОБВИНЕНИЕ ЗА ОПИТ ЗА УБИЙСТВО, ПОДКРЕПЕНО ОТ ПРЕДИШНИ ТЕЖКИ СЛУЧАИ.

 3. Мариана Сумистката казва

  ЩЕ ВИ СМАЧКАМ ФАСОНА„ ГЕРБАДЖИЙСКИ СВИНЕ !!!

 4. Мариана Сумистката казва

  ТАКА СИ И ЗНАЕХ„ ЧЕ ОКТОПОДЪТ НЯМА ИМЕ: МОГА ЛИ ДА ГО НАРИЧАМ “ НИКОЛИНА „, НО МИ ПРИЧИНЯВА ТЕЖКА ФОРМА НА ПОВРЪЩАНЕ И СИЛНО НАРАНЯВАНЕ НА СЕТИВАТА.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.