След платената любов с Путин: Бойко стяга коалиция с русофоби

4 2 712

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отново е неадекватен – тарторът на хунтата, след като години наред се целуваше с Путин и след като наля 3 милиарда лева в неговия „Турски поток”, обяви на сбирка на шайката в Албена с кои партии би преговарял за бъдещо управление на страната, в което отново се видя като фактор.

Борисов подчерта, че това трябва да са формации, които работят за членство на България за еврозоната и разширяването на ЕС със страни от Западните Балкани в това число Северна Македония, Албания, Украйна, Молдова.

Реклама

Трето условия пред бъдещите съюзници е да искат да диференцират доставките на газ, а четвъртото да поддържа етническата толерантност.

Важно изискване за бъдещите партньори на ГЕРБ е да приемат руския президент Владимир Путин за агресор. Борисов обяви още, че евентуалните коалиционни партньори не трябва да поставят членството на България в НАТО под въпрос.

4 Коментара
 1. Рецидив казва

  ПО НАНАДОЛНИЩЕТО

 2. ASPERGER"S MOMMY казва

  НАЛИ СТЕ НАГЛИ КУРВИ„ А??

 3. Египетска пирамида казва

  “ Security is, I would say, our top priority because for all the exciting things you will be able to do with computers – organizing your lives, staying in touch with people, being creative – if we don’t solve these security problems, then people will hold back. “

  Bill Gates

 4. Дидо казва

  Обича да му е отзад и да брои пачки

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.