Ченгетата на Бойко стават депутати! Пробитият катаджия Звезделин Колев влиза в парламента

6 4 372

На този знаменателен кадър виждате верните на Бойко ченгета, които очакват да влязат в бъдещата кандидат-депутатска листа за своята лоялност към шайката, затова и  активно работят за компрометиране на МВР и връщането на власт на ГЕРБ.

Източник на Narod.bg разкри, че обединително звено между фуражките е бившият МВР министър Младен Маринов, в миналото прост шофьор на боса от СИК Методи Методиев – Мето Илиенски.

Според информатора ни Младен Маринов нарочно публикува такава милиционерска снимка навръх рождения ден на Буци – 13 юни, за да внуши на гербопитеците, че МВР е зад шайката.

Освен изтърканите лица като Маринов и разследвания за участие в организирана престъпна група Христо Терзийски – на снимката ограденият най-вляво, впечатление прави униформеният елемент горе вдясно.

Това е печално известният бивш шеф на КАТ Звезделин Колев, уличен, че шофира с фалшива книжка.

Реклама

Narod.bg разкри, че въпросният пробит катаджия от години се е ползвал с чадър в МВР по времето на Христо Терзийски и Младен Маринов, за да върши безнаказано мръсотии в дирекцията.

С помощта на МВР източник разкрихме, например, че стотици нарушения на пътя, които трябвало да вкарат над 700 000 лева в хазната, са били незаконно анулирани от корумпирани служители в КАТ, докато шеф е Звезделин Колев.

Неслучайно именно гербаджии, близки до Бойко, са уредени да не плащат наказанията с изтриване на информация от масивите на КАТ.

Сега същият този Звезделин Колев, който би трябвало да е обект на прокуратурата и съда, е уреден за бъдещ депутат, научи още Narod.bg.

Наскоро лично Младен Маринов говорил с Бойко верният им милиционер да бъде скатан в парламента, с което тарторът на глутницата ГЕРБ се съгласил на мига.

Сега се чакат предсрочните избори, на които мафиотската партия да вкара в парламента своите пробити от мафията „фуражки” като катаджията Колев, категоричен е източникът на Narod.bg.

6 Коментара
 1. НА ДЯДО БОЖЕ ПАЧКАТА казва

  СКОРО ЩЕ ПОЧУВСТВАТЕ ОТЛИВ НА ЕНЕРГИЯ ОТ НОСТАЛГИЯТА СИ„ УРОДЛИВИ ГЕРБАДЖИЙСКИ БОКЛУЦИ !!!

 2. НА ДЯДО БОЖЕ ПАЧКАТА казва

  ЩЕ СЕ ЛЕЕ КРЪВ !!!

 3. НА ДЯДО БОЖЕ ПАЧКАТА казва

  В “ ОТДЕЛА“ ВИ “ ЗА СИГУРНОСТ “ КУЦО И САКАТО…..

 4. НА ДЯДО БОЖЕ ПАЧКАТА казва

  СТИГА С ТИЯ ОСИНОВЯВАНИЯ – ИЗПООСИНОВИХТЕ КУЦО И САКАТО…..

 5. Хосе казва

  gerberastka sgan

 6. Мьзл казва

  Толкова дървени кратуни изтъкано рядко може да се видят

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.