Сигнал до Narod.bg: Нова Мата Хари в харема! ББ свали спортна репортерка

4 5 615

Нова Мата Хари влезе в харема на ББ! Очевидец на Narod.bg разкри, че Шугър деди почти изневерил на традицията да сваля синоптички.

Сега престарелият плейбой успял да „отстреля“ спортна репортерка Х.Д., блондинка, по която въздишат футболистите при всяка нейна поява на стадиона за поредния репортаж.

Реклама

Любопитното е, че русокоската също е била синоптичка в началото на своята тв кариера. БиБиКинг май ги избира вечер по телевизора, смее се източникът на Narod.bg.

Засега не е ясно как ще реагира Наталка, която безскрупулно използва дебелия портфейл на ББ за лично удоволствие срещу малко любовни ласки.

4 Коментара
 1. Мариана Сумистката казва

  ВСЕКИ УРОД ЗНАЕ„ ЧЕ Е ФАЛИРАЛ БОКЛУК И ИНСТИНКТИВНО СЕ ОБГРАЖДА СЪС СЕБЕПОДОБНИ.

 2. НА ДЯДО БОЖЕ ПАЧКАТА казва

  КЪМ “ ОТКАЧАЛКИ СМЕ„ НО ПЪК НИ Е ВРОДЕНО“:

  САМО ГОСПОД ЗНАЕ КОЛКО ПАЧКИ МОГАТ ДА СЕ ИЗКАРАТ ОТ ДЕЛО ЗА ИЗНУДВАНЕ„ РАЗВРАТ„ НЕОБУЗДАНИ ПРОТИВООБЩЕСТВЕНИ ПРОЯВИ НА ПОЛИТИЧЕСКА ГРУПИРОВКА…..

 3. НА ДЯДО БОЖЕ ПАЧКАТА казва

  ДА ПРОДЪЛЖАВАМ ЛИ?? – ОТ КРАЖБА НА ИДЕНТИЧНОСТ„ СКАЛЪПЯВАНЕ НА СЦЕНАРИИ„ КРАЖБА НА ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ И ДРУГИ КРИМИНАЛНИ ПРОЯВИ.

 4. Възстановяване на гениталии за 5 дни с импланти казва

  Ко да се прави, при приматите ако пенисът не вече функционира отиваш в пенсия. Дедо Бочко с вси последни сили се опитва да ни инспирира, че още можИ … да е Алфа на маймуните.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.