Гроздан Караджов съсипа премиера: Кирил Петков и „Продължаваме лъжата“ вече са се ос*али (ВИДЕО)

7 2 103

Вицепремиерът и министър на регионалното развитие и благоустройството в оставка Гроздан Караджов буквално съсипа премиера Кирил Петков на специална пресконференция.

„Междуведомствената комисия на Министерството на финансите и Министерството на регионалното развитие излезе с доклад, в който открива незаконни строежи за 2.5 млрд. лв., като тези пари е трябвало да бъдат платени през увеличението на бюджета, което беше поискано от Министерството на регионалното развитие“, даде повод премиерът Кирил Петков.

„Бих искал да се обърна към вас относно изненадващата лъжа, която премиерът пусна в медиите. Кирил Петков и „Продължаваме лъжата“ следват съветите на Гьобелс, че една лъжа, изречена 100 пъти, ще стане истина. Аз днес от вас разбрах за разкритието на Междуведомствената комисия“, коментира Гроздан Караджов.

Реклама

„Добричките бели ангели от „Продължаваме лъжата“ и Кирил Петков ни били спрели. Ето го докладът, качен е в сайта на МРРБ, в него няма подписи.

Той все още е проект, разбирайки за тази пресконференция премиерът и финансовият министър изпратиха СМС-и на членовете на групата да ходят да го подписват панически, защото те вече са се ос*али“, допълни Караджов.

ВИДЕОТО ТУК

7 Коментара
 1. Мариана Сумистката казва

  ЩЕ ВИ СМАЧКАМ ФАСОНА„ БОКЛУЦИ !!!

 2. Мариана Сумистката казва

  СМЪРДЯЩИТЕ ВИ МАЛОУМНИЦИ ВЗЕМАТ МАЛОУМНИ РЕШЕНИЯ ДА ВИ ВКАРВАТ ИЛИ ИЗКАРВАТ ОТ ИГРАТА„ БОКЛУЦИ…

 3. Мариана Сумистката казва

  ТАКА КАТО ЦИРКУЛИРАТЕ И НЯМАТЕ ВЕНТИЛАЦИЯ„ ДА НЕ ВМИРИШЕТЕ И НЕМЦИТЕ„ ВИКАМ….

 4. Мариана Сумистката казва

  КАТО ГЛЕДАМ “ ФИРМАТА “ ВИ НЕ Е МНОГО ПЕЧЕЛИВША„ НАПРОТИВ. ….А МЕДИЙТЕ ЛЪЖАТ КАТО РАЗПРАНИ…..

 5. ИСТИНАТА казва

  „Другарю“ Караджов, а ако оставим този доклад и подписите на него, на страна, КАКВА е ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА, ИСТИНАТА?!?!?! КЪДЕ са ПАРИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕ…, „министре“?! Ако допуснем, че Г-н Петков, лъже, то и МИНИСТЪР Комитова ли лъже???? ПОМНИТЕ ли, ПОЗНАВАТЕ ли, МИНИСТЪР Комитова, „Другарю-бизнесмен“ Караджов????

 6. бою казва

  тази путка въшлива ли ъасипал Кирето ,тая мърша слугинска ли ,я по сериозно

 7. Дедо Пене казва

  Надър.виха се разни алчни за власт президентски и мафиозни бахури, чакащи бутането на Правителството от ГРОБ, Копейкин, Феса и Чалгаря, ВСЕ ИЗБРАНИ РУСОРОБИ!!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.