СЪСИПАН: Слави Трифонов 6 часа на системи (ЕТО ЗАЩО)

4 12 709

Слави Трифонов е съсипан! 90-минутното интервю в неделя с журналиста Константин Вълков се е оказало пагубно за здравето на лидера на партия „Има такъв народ“.

Веднага след края на разговора изтощеният до краен предел Трифонов бил поставен на системи, за да се възстанови от физическото и умствено напрежение, пише Lupa.bg, като се позова от свои източници в обкръжението на шоумена-политик.

Отдавна в публичното пространство вече няма никакво съмнение, че Слави Трифонов е тежко болен. Шоуменът и лидер ИТН според повечето специалисти страда от множествена склероза (МС) – ужасяващо неврологично заболяване, което се обостря при силен стрес и нездравословен начин на живот.

Това е и причината Трифонов да страни от политическия живот и да дава изявления от дома си по тениска и долнище на анцуг.

Реклама

Както стана ясно, част от депутатите му дори никога не са го виждали на живо. За разговора с Вълков той все пак напусна дома си и се появи в студиото, но не на „Дарик“, а на своята „7/8 ТВ“.

Още на първия половин час от интервюто Дългия започна видимо да се изморява и да се чувства некомфортно. Иначе безкрайно агресивен в диалога с колегата си, в един момент Слави започна едва ли не да го моли да прекратят. Но не заради неудобните въпроси на журналиста, а защото едва се е държал на стола си.

Веднага след като камерите угаснали, Трифонов бил закаран в дома му, където в продължение на 6 часа състоянието му е стабилизирано с вливания.

Така кризата била своевременно овладяна. Все още не е ясно как последвалото разцепление в парламентарната група на ИТН се е отразила на здравето на нейния водач.

4 Коментара
 1. Мариана Сумистката казва

  По- умният винаги отстъпва

 2. Мариана Сумистката казва

  СЛЕД КОЕТО ГИ ГИЛОТИНИРА С ИРОНИЯ.

 3. Мариана Сумистката казва

  БОГ Е ИЗПРАТИЛ ЛЮБИМИТЕ СИ ПАЛАЧИ ДА БРАНЯТ ЧОВЕШКИ ИНТЕРЕСИ„ БОКЛУЦИ !!!

 4. Мариана Сумистката казва

  СЛЕДОВАТЕЛНО, ТЪЙ КАТО СТЕ ЗАТЪНАЛИ В ГРЕХОВЕ И БРАТОУБИЙСТВА„ МОЖЕТЕ ДА ИЗПЛАТИТЕ ВСИЧКО НА МЕН !!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.