СЪДБА: Бойко става Доган №2 – Томислав Дончев и Даниел Митов го пращат в пенсия?

5 5 093

Политическият зверилник в България продължава да взима своите жертви. След като жертва на жестоки скандали паднаха Кирил Петков и Слави Трифонов с разпада на четворната коалиция, дойде редът и на Бойко Борисов, разкри Narod.bg.

Наш източник от върховете на шайката ГЕРБ разкри, че двамата най-сериозни претенденти за трона на Баце – зам.-председателите Томислав Дончев и Даниел Митов – Къдравата Сю, са подложили 63-годишния тартор на безпрецедентен натиск да сдаде властта в най-бърз порядък.

Заговорниците, които от близо 2 години работят за падането на Борисов с мотива спасение на ГЕРБ от тотално заличаване, искат тарторът да се оттегли в пенсия и да стане Доган №2 – почетен председател на партията.

Реклама

Разликата е, че Ахмед Доган е само проформа извън ръководството на Движението за права и свободи – за никого не е тайна, че човекът с обръчите от фирми, а не Мустафа Карадайъ, е реалният кукловод.

Бойко Борисов ще има различна съдба – веднъж изваден от ръководството на ГЕРБ, Буци остава безгласен фигурант, защото хунтата ще се управлява от властови центрове около Дончев и Митов, категоричен е източникът на Narod.bg.

Шансът Бойко най-сетне да бъде съборен и пратен на бунището на историята е особено голям предвид съобщения за сходно искане и от САЩ. Американската дипломация отдавна оттегли доверието си в Борисов, явно е назрял моментът глутницата да изхвърли водача си, завърши информаторът ни.

5 Коментара
 1. НА ДЯДО БОЖЕ ПАЧКАТА казва

  А НА БУНИЩЕТО КАК МУ Е ИМЕТО? ДЕМОНЪТ СЕ ИЗРАЗЯВА С ПОЛУИСТИНИ.

 2. Мариана Сумистката казва

  ПОЕМАМ ОТГОВОРНОСТТА ЗА ОБЛАГОРОДЯВАНЕ НА МЕДИИТЕ.

 3. Мариана Сумистката казва

  ИМА ОБИЧАНИ ХОРА„ ДЕТО ИЗЛИЗАТ В ЗАСЛУЖЕНА ПЕНСИЯ …..

 4. […] СЪДБА: Бойко става Доган №2 – Томислав Дончев и Даниел … […]

 5. […] СЪДБА: Бойко става Доган №2 – Томислав Дончев и Даниел … […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.