Само в Narod.bg: Братовчедът на Влади Горанов влага милиони от АМ „Хемус” в конезавод и соларни панели край Плевен

7 16 241

Мафията ГЕРБ не спи – Стоян Горанов, братовчед на финансиста на шайката Владислав Горанов, осветлен от Narod.bg като получател на 83 млн. лева за АМ „Хемус”, част от които вложил в топ имоти в центъра на София, смята да продължи далаверата.

Наш източник разкри, че братовчедът на Владислав Горанов възнамерява да вложи още държавни милиони в своя частен бизнес чрез фирма „Битумина ГМБХ – България“, на която е управител.

Към момента от авансово получените 83 милиона лева по времето на бандата ГЕРБ дружеството на „братчеда” пръснало 23 милиона за два поземлени имота и 12 помощни постройки в центъра на София. Става дума за парцел от над 12 декара в близост до парка „Заимов“ – на ул. „Проф. Милко Бичев“ 2, който е собственост на „Автотранссервиз“.

Проверка на Narod.bg установи, че фирмата е собственост на… бившия съпруг на Надежда Михайлова – Камен Михайлов, и техните дъщери – Нина Каменова Михайлова и Виолета Каменова Азис.

Реклама

Бойко Рашков даде следа: Ето как фирма на ГЕРБ купи топ терен в София с пари от АМ „Хемус” (СНИМКИ)

Рестото” от 60 милиона държавна пара фирмата на Стоян Вълов Горанов щяла да вложи не в купуване на материали за лот 8 на магистрала „Хемус”, за каквато цел са отпуснати парити, а в пазаруване на конна база край родния Плевен.

Според източника на Narod.bg братовчедът на Владислав Горанов искал да влезе ударно и в бизнеса със соларни панели и преработка на биомаса.

Бойко Рашков хвърли бомба! Стотици милиони за „Хемус” потънали в хотели и сметки в ОАЕ

Стоян Горанов даже е подготвил и фирма, през която да вложи държавните милиони в новия си бизнес – „Победа Солар – 1” ООД, в която е съдружник с по 25% дялове заедно с Любомир Божидаров Дафински, Ралф Алфонс Алте-Тайгелер и Марк Мортон Векселман, показа проверката на Narod.bg.

7 Коментара
 1. Мариана Сумистката казва

  АХА ДА ВИ ПОПИТАМ ДА НЕ ПОЛУЧИХТЕ ТОКОВ УДАР ОТНЯКЪДЕ„ БОКЛУЦИ… ДА НЕ СИ ГЛЪТНЕ ЧЛЕНСКАТА КАРТА ПРАСЕТО ОТ СНИМКАТА….

 2. Мариана Сумистката казва

  ПОЛИТИЧЕСКОТО СЪБРАНИЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ПО УСТАНОВЕНИЯ РЕД– АГЕНТ „МАЯ“ ЩЕ ИМА МАЛКО УЧАСТИЕ ВЪВ ВЛАСТТА„ НО ГОЛЯМО В ПОДДЪРЖАНЕ НА ОЛИГОФРЕНИЯТА. МЕДИИТЕ ЩЕ ПЕРАТ ПОМИЯТА НА ВСИЧКИ. АКО МОГАТ„ ДЕ. РАЗБИРА СЕ„ СРЕЩУ ДЯЛОВО УЧЗСТИЕ. ГНУС !!! ДО БЕЗОБРАЗИЕ И БЕЗКРАЙНОСТ…

 3. Мариана Сумистката казва

  КЪДЕ Е ВАШЕТО УЧАСТИЕ„ ТЪПАНИ ? ПОМИСЛЕТЕ САМИ…..

 4. Мариана Сумистката казва

  “A man who commits a criminal act exercises the power of God over another human being. Then it becomes the decision of the victim whether to accept this other god in his life.”

  Mario Puzo, The Fourth K

  TO THE IGNORANTS: ( „K“ IS FOR KENNEDY )

 5. Мариана Сумистката казва

  ИНТЕЛИГЕНТНОСТТА Е КЛАМЕР„ КОЙТО ВЪРШИ ДОБРА РАБОТА„ БОКЛУЦИ.

 6. Бинтстс казва

  Разбрахте ли,че всички в този измислен парламент и министерствата са крадци!!!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.