Първо в Narod.bg: Знаков кмет на ГЕРБ зарязва Бойко! Даниел Панов отива при Кирил Петков?

1 4 968

Дългогодишният кмет на Велико Търново от ГЕРБ Даниел Панов се цепи от хунтата! Инженерът, който управлява старата столица от 2011 г., зарязва Бойко Борисов и се присъединява към „Продължаваме промяната“ на Кирил Петков, твърди ексклузивно източник на Narod.bg от Велико Търново.

Даниел Панов искал да се отърве от аферите на Бойко Борисов

Даниел Панов, който е трети мандат кмет, е считан за един от най-знаковите управници от шайката на Бойко, искал да се махне от ГЕРБ заради лошия имидж, който върви ръка за ръка с партията.

Реклама

Кметът на Велико Търново смятал да се раздели с ГЕРБ заради безбройните обвинения в корупция на всички нива в държавното управление по времето на Бойко Борисов, които след намесата на европейската прокуратура на Лаура Кьовеши се очаква да се превърнат в обвинения и командировка на гербаджии зад решетките.

Даниел Панов може да бъде много полезен на ПП, ако Кирил Петков смята да изобличи някаква далавери на ГЕРБ преди падането на правителството, подчерта информаторът на Narod.bg.

Освен, че вече 11 години е вътре в мръсотиите на Бойко и компания, Даниел Панов има близки контакти с много други кметове като председател на Управителния съвет на Националното сдружение на общините в България в периода 2015 – 2019 г. и 2019 – 2023 г.

От колегите му също може да бъде почерпена информация за беззаконията на ГЕРБ, стига ПП да поиска да изпълни предизборното си обещание да изчегърта корупцията, наложена като маниер на управление от Бойко Борисов.

1 Коментар
  1. Мариана Сумистката казва

    МАРИЯ ГАБРИЕЛ И ГЕРБАДЖЙИСКИТЕ СВИНЕ СА ПОДСЪДИМИ !!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.