Любовна драма в Narod.bg: Психоложка от МВР оплете Руди Гела (СНИМКИ)

1 22 634

В разгара на предполагаема любовна аферата на Кирил Петков с говорителката на правителството Лена Бориславова, снимани да влизат в апартамент, докато премиерът уж я пошляпвал по дупето, друга интимна драма вгорчава последните дни на кабинета.

Източник на Narod.bg твърди, че спортният министър в оставка Радостин Василев и психоложката от академията на МВР Ралица Младенова споделяли страсти и чувства за ужас на кабинета и напук на политическия хаос.

На 14 април сайтове разказаха как Радостин Василев влетял с екипа си в ресторант „101” на любимия бизнесмен на Бойко – Сашо Сталийски в „Дианабад”, за да търси невярната си изгора, която била в заведението с нов любовник.

Последвал страшен скандал, управителката на ресторанта подала в прокуратурата оплакване срещу спортния министър, а след няколко дни данъчни затвориха кръчмата, в която Баце редовно пляска карти.

В интервю за Сашо Диков спортният министър обясни, че е отишъл в комплекса като „собственик”, за да провери как се стопанисва имот, принадлежащ на Министерството на младежта и спорта.

Ралица Младенова, обаче, запази пълно мълчание и не стана ясно там ли е била по време на проверката, или не. Като психоложка тя би трябвало да прецени, че нейното мълчание поражда съмнения. Както се получи и на практика.

Според добре информирани източници Руди Гела и Ралица се познават от 5-6 години. Кога точно е пламнала искрата между тях не е ясно, защото адвокатът и напълно неизвестната психоложка не са били интересни за светските хроникьори.

Ралица Младенова гони 40-те, но не е омъжена и няма постоянен романтичен партньор. Засичана е често с различни мъже, без да е ясно дали са нейни пациенти или интимни приятели.

През последните години тунингованата психоложка се появява в компанията на друга пипната любителка на забавленията – Бояна Шарлопова, бивша манекенка, наричана „веселата вдовица” след кончината на съпруга ѝ Стефан Шарлопов, хотелиерски бос и мултимилионер.

Приятели на Радостин Василев разказват, че изпаднал в тежка криза през ноември миналата година, когато загубил изборите в родния си Плевен, а пък съпругата му Нина Петкова го напуснала заради друг мъж след 10-годишен брак.

Реклама

Веднага прави впечатление, че Руди гони един и същи типаж: дребни, слаби жени с много подобрения по себе си, запечатали на лицето си явни следи от микроблейдинг, изкуствени мигли и напомпани с филъри устни, както и няколко видими кубика силикон по гърдите.

За капак и Нина, и Ралица са възпитанички на Академията на МВР. Нина Петкова дори е заместник-началник на Трето РПУ-София, този пост била получила заради близостта си с Младен Маринов, бившия министър на вътрешните работи на хунтата, в момента депутат от ГЕРБ.

Ралица Младенова пък е магистър по психологично подпомагане на оперативно-издирвателната дейност.

Близки на семейството казват, че раздялата на Руди и Нина, както и публично раздухваната връзка с Ралица, жестоко нараняват родителите на спортния министър Мариана Драгнева и Петьо Василев.

Лекарката и адвокатът са запомнени в Плевен, където са живеели преди да се преместят в София, като скромни и добри хора, изцяло отдадени на семейството, на сина си и на внука си. В доброто старо време са им останали милите спомени за общите празници и вълнуващите екскурзии до Истанбул заедно със сина Руди и снахата Нина.

Най-добрите приятели на Радостин – Венци Петков и Сашо Тодоров, твърдят, че той предпочита да се забавлява в мъжка компания и никога не са го виждали заедно с Ралица Младенова. Възможно било застаряващата и самотна психоложка да търси вниманието на атрактивния и преуспяващ политик от партията на Слави Трифонов чрез изкуствено раздухване на скандална връзка.

Нейна пациентка, обаче, забелязала интересна връзка между два факта:

– на 10 юни Радостин Василев подава оставка като министър на спорта

– на 10 юни Ралица си сменя профилната снимка във Фейсбук с надпис: LOVING YOU. SUPPORTING YOU. BELIEVING IN YOU ALWAYS.

Това обяснение в любов и клетва за вярност предизвика многозначителни коментари в социалните мрежи. Приятели на Радостин Василев се уплашиха, че тази показност може да навреди на кариерата му като политик.

От друга страна и дружки на психоложката също се изнервиха: „Ралица не пропуска да информира приятелките си с много доволен тон: Моят човек пак е по телевизията; няма да остане прост спортен министър, той ще расте занапред, може да стане вътрешен министър, това му е мечтата! Тогава ще има огромна нужда от мен”!

Въпросът е дали повехналата златотърсачка Ралица Младенова няма да погребе политическата кариера на Радостин Василев?

1 Коментар
  1. Добри Джуров С Танковете, МАЧКАМ: казва

    АМАТьОРСКИ УРОК, БОКЛУЦИ

    https://www.youtube.com/watch?v=iTn_Rpl3Jvo

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.