Екшън в Narod.bg: КАТ реже фургоните на Таки, спира корупцията на „прекарвачите”

3 6 343

Поредна акция срещу корумпираните в КАТ! По искане на кмета на район „Изгрев“ и на главния архитект „Пътна полиция“ започва нова чистка на далавераджии с премахване на незаконните фургони около КАТ в „Динабад” на бул. „Драган Цанков“ 33.

Според неофициална информация именно оттук се генерира гигантска корупция, срещу която се бори шефът на КАТ комисар Тенчо Тенев, от т.нар. „прекарвачи” – тарикати, които срещу пари взимат документите ви и ги прекарват през гишетата на КАТ по бързата процедура.

Хитреците от будките искат пари от мераклиите за бърза регистрация на автомобил, събират им изискваните от „Пътна полиция” 15-20 документа – за екотакси, пожарогасители и т.н., ходят вътре, плащат и уреждат по-бързо задействане на бюрократичната машина.

Така, който плаща, се радва на предимството, който не – чака по опашки. Твърди се, че прекарвачите работят за силовия бос Христофорос Аманатидис – Таки.

Реклама

Според информация на Narod.bg шефовете на КАТ са издали разпореждане прекарвачите да не подават документи на повече от един човек, т.е., да ходят само по един път до гишетата в КАТ.

По наша информация главният архитект на район „Изгрев” арх. Добромир Горанов е издал и предписание, според което фургоните са незаконни и трябва да се преместят.

Когато това стане, нелегалният бизнес на Таки умира, обясни източникът на Narod.bg.

Затова и в момента се надига голям вой в защита на „прекарвачите” Петър Петров, Росен, Мария, Димитър Гошев, Димитър Ганчев, Владимир Петров, Любомир и Ахмед.

Това са хората, които генерират корупция, която шефовете на КАТ се опитват да изкоренят, завърши източникът на Narod.bg.

3 Коментара
  1. Мария казва

    Това не е корупция а конкуренция .Шефа на кат иска неговите момчета и офиса в блока да останат само.Раздава си скъпите визитки картички на богатите клиенти.НОМЕРАТА ЛИЧНО ТОИ ГИ ДАВА.АКО ОТВОРИ 4 ГИШЕТА ОЩЕ ОПАШКА НЯМА ДА ИМА.

  2. ЧиЧо казва

    Зад всяка организирана и неорганизирана престъпност стоят и надничат Ченгета!!

  3. Таня казва

    Колко смешно скалъпена статия!Проверявайте си малко информацията преди да пишете глупости!По тия офиси всичко си е легално!Как общината събира всеки месец наем като уж са незаконни?!Просто Тенчо,който няма място там,ама благодарение на Рашков се върна,иска да завземе всичко.Във въпросните офиси се правят екотакси и застраховки,ама някой иска да си измие ръцете с тях и да отклони вниманието от истинската корупция!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.