ЗАДКУЛИСИЕ в Narod.bg: Защо Кирил Петков иска да разкара Бойко Рашков?

1 4 028

От лице на промяната Кирил Петков все повече се превръща в символ на подмяната – премиерът изигра поредно театро с декларативното намерение да махне вътрешния министър Бойко Рашков, за да го постави уж начело на антикорупционната комисия КПКОНПИ.

Депутат от „Продължаваме промяната” се свърза с Narod.bg, за да предупреди, че това е огромен блъф, пуснат за заблуда на народа.

„Цялата драма на Просто Киро е да разкара Бойко Рашков от МВР, за да постави своя приятел Андрей Гюров като компенсация, че не успя да го пробута за шеф на БНБ. Целта е не Бойко Рашков да поеме КПКОНПИ, а да бъде елегантно премахнат от МВР, въпреки че именно на него дължим спечелването на изборите с блокираната търговия с гласове, която от години даваше властта на ГЕРБ”, призна народният избраник.

Реклама

Няма никаква тайна, че именно на безкомпромисната фигура на вътрешния министър и неговата работа по разкриването на престъпленията на шайката се крепеше правителството на Кирил Петков.

НяКОЙ много сериозно натиска премиера да разкара Бойко Рашков, който даде заявка, че ще преследва до дупка грабежите на бившите управляващи.

Очевидно осветляването на далаверите не влиза в плановете на министър-председателя, който планира да обезглави МВР с поставянето на лаик като Андрей Гюров начело на най-важното министерство, гневен е източникът на Narod.bg.

Така се родил планът уж да изпрати Бойко Рашков в КПКОНПИ, срещу чиято кандидатура, естествено, ще гласуват съдружните ГЕРБ, ДПС и „Възраждане”, а вече вероятно и пионките на Слави Трифонов. Пускането по пързалката обаче автоматично освобождава министерския стол в МВР, на който ще седне аверът на Просто Киро, а Бойко Рашков кучета го яли, вдига рамене депутатът от ПП, бесен на премиерските простотии.

1 Коментар
  1. еха казва

    Може К. Петков да действа по поръчение на Гешев, пред когото е клекнал, заради скандални запииси от МС.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.