Кандидат-депутат на „Промяната“ направи опит да убие дете

0 2 722

Бивш кандидат-кмет на Царево от „Гергьовден“, присламчил се миналата година към новосъздадената формация на Кирил Петков и Асен Василев – „Продължаваме промяната“, спретна жестоко автомеле вчера. Едрият във всеки смисъл бизнесмен Емил Пейчев, който има доста съмнителна слава в града, е предизвикал умишлено инцидента и едва не е убил дете. Това разказва роднината на пострадалите Нели Пампорова.

Старият познайник на Narod.bg Емил Пейчев, който на 19 октомври ще навърши 39 години, е едноличен собственик на фирма за климатици „ЕМ-БИ КЛИМА” ЕООД. Дружеството е регистрирано на ул. „Михаил Герджиков” 40 в Царево. Баровецът е син на бившия общинар и агент от Държавна сигурност Георги Пейчев Митрев.

Емил бе регистриран като кандидат за народен представител от коалицията „Продължаваме промяната” на десето място в листата за Втори МИР Бургас миналото лято.

Така на 1 октомври 2021 г. в пост, подкрепен от фамозни фотоси, Пейчев обявява следното: „Време е! Тръгваме към Софето и влизаме в политическа кампаня.” Вижда се, че поема към жълтите павета с бяла ВИП-лимузина, в която се вози с шурея си – бившия председател на ОбС в Царево Даниел Скулиев.

Ето и разказа за вчерашната катастрофа от Нели Пампорова:

Без цензура…
Отгледана съм от прекрасно семейство с много топлина и любов,която безрезервно получавам и до днес от своите близки и родители. Със същите тези чувства,с които са ме дарявали е пропита и душата ми и тях аз самата имам нужда да споделям с детето си,приятелите си,хората около мен и не само…

Но днес ще бъда невъзпитана…

Извинявам се на своите родители!

Реклама

Онези,които ме познават знаят,че махленските свади са далеч от моята същност,но щом се налага ще се жертвам…

С мълчанието си,човек може да каже много,но думите в тишината би чул само интелигентен,сърцат и душевно чист човек…

А човекът,който ме провокира да напиша този пост не разбира мълчанието,напротив,приема го за слабост и реши,че е вечен и безсмъртен…
Човекът,който ме провокира да напиша този пост е достойният представител на низостта на своята фамилия Емил Пейчев…

Вчера вечерта същия този човек,претендиращ за власт,справедливост и честност,най-вече БАЩА,едва не уби моето дете,умишлено врязвайки се в превозното средство,в което детето е седяло,возейки се с баща си. Благодаря на Бог,че не е позволил да уцели вратата на Давид,а съседната на него!Както с почти всеки в нашия град,Пейчев и фамилия имат проблем и конфликт и с Мариян Секулов,но не доумявам как на психически здрав човек би му хрумнало да види детето в колата и жаждата за мъст и лошотията да са толкова по-силни от морала,ценностите,човечността и бащиното чувство,защото и той е баща и има деца…

А най-шокиращото беше,когато пристигнах и попитах: “Защо бе,Емо,имате си някакви отношения с Мариян,но детето ми виждаш е вътре?”

Отговорът беше: “Изобщо не ме интересува!”

Фамилия Пейчеви са срам и позор за нашия красив и спокоен град..

Мислех,че отдавна са достигнали дъното и падение по-надолу няма…,но това надмина всички граници на нормалността…

Емил Пейчев,никога не забравяй,че си временно на тази земя,че нищо няма да вземеш със себе си един ден и както голи сме дошли на този свят така и ще си отидем. Изпускаш живота,…часовникът не спира да тиктака,….времето минава безвъзвратно и не можеш да върнеш нито миг….остава все по-малко…Подари изгубеното време,в което се чудиш каква низост да сътвориш,подари го на децата си,зареди душата и сърцето си с добро…Лошотията те изяжда отвътре и идват болестите…..Не си струва!

Опомнете се хора,смирете се и най-вече имайте страх от Бога!…

Пейчев пътува към София да става депутат

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.