Какво направи кабинетът въпреки Слави Трифонов?

2 2 011

В Библията е казано „Според делата ще ги съдите”. Така че нека си отворим очите и си затворим ушите, когато няколко пажа на Слави Трифонов си отворят устата. А това което се прави и се случва от правителството, е с исторически измерения. Правителството какво направи само за 6 месеца:

– Изведе по най-добрия начин България през пандемията

– Спря кражбите по високите етажи на властта

– Оказа се, че след спирането на кражбите има пари за медицинския персонал и за учителите и им увеличи драстично заплатите. Оказа се, че има пари и за пенсионерите

– Намери не руски газ за цена с 13 % по ниска от руския

– Намали външния дълг сериозно, въпреки неблагоприятната конюнктура в света и Европа

– Изкара наяве кражбите за милиарди от Министерството на регионалното развитие

Реклама

– Повдигна авторитета на България в ЕС, както и пред другите ни съюзници

– Сложи юзда на „Лукойл”, по подобие на Румъния и те ще плащат данък печалба

– Засега не може да се започне да се търси отговорност на крадците, защото има чадър от прокуратурата. Мафията контролира директно прокуратурата. И правителството реши да започне работа чрез комисията за корупция.

– И всичко това въпреки 6-месечния саботаж на ТРОЯНСКИЯ КОН – Слави Трифонов. Ще спра дотук, защото никой не обича да чете километри, но с две думи, започна да изважда България от блатото, в което е вече от десетилетия

Е, ако това не е началото на смъртта на мафията, то не знам кое ще е и мафията даде нареждане на троянския кон – Слави Трифонов, който беше имплантиран да натисне копчето.

Просто като фасул. Само трябва да мислим и съдим по делата. И накрая, в момента в България няма трета страна и позиция, едната е Правителството, ЕС и НАТО, другата е мафията създадена и подхранвана от Русия и връщане развитието на страната с десетилетия назад.

Главните цели, определени от мафията, за обстрел са Кирил Петков и Асен Василев. Всичко друго е или илюзия или манипулация или огромна лъжа.

Пост на дисидента Петър Бояджиев във фейсбук

2 Коментара
 1. Български гражданин казва

  Кабинетът бил извел България по най добрия начин – глупости на търкалета.Сами си създадохме кризата налагайки фалшивите ваксини, маските, тестовете и сертификатите.Добре, че беше Възраждане и др. Костадинов да ни отърват от тях.
  Какъв дълг са намалили, като просто киро изтегли толкова милиарди похарчени за кой знае какво?!
  За какъв авторитет говори тоя, при положение, че сме разграден двор и мистериозно влезлият в България преди дни самолет го доказва?!
  Какво значение има какъв данък ще плаща Лукойл при положение, че народа не го усеща по джоба си и горивата стигнаха 3.30 и 3.40, а в градовете е дори по зле?!

 2. Истината е, че казва

  Едни честни и образовани момчета се опитват да извадят България от желязната хватка на Борисовата и Догановата мафия и всички облажили се от тази мафия скочиха срещу тях. Костя Копейкин от „Възраждане“ и чалга певеца Слави Трифонов са в тази мафия.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.