Ицо Хазарта взриви ефира: Знам цялата истина за разпада на коалицията!

4 3 537

Депутатът от „Продължаваме промяната“ Христо Петров – Ицо Хазарта взриви националния ефир с думите, че знаел цялата истина за разпада на четворната коалиция с напускането на ИТН, но така и не я съобщи.

Витиевато пред Нова телевизия рапърът заговори за газа, партийните касички и хаоса на ГКПП „Капитан Андреево“, но не посочи конкретната причина за труса в управленския съюз, макар да твърди, че бил наясно с нея „от самото начало“.

По думите му тези хора (ИТН – б.р.) преследват свои цели. „Или си тук, за да помогнеш на обществото, или на себе си. Имам огромно уважение към институцията на Народно събрание и не искам да казвам истината в този момент, въпреки че всеки я знае“, продължи той.

Реклама

„Каквото и да ви говорят, става дума за пари. Имаше хора, които още от началото ни предупредиха, че участието на тези хора ще доведе до това, което се случи. Отговорът е „Капитан Андреево“, газът, касичките, които обслужват едни хора, а парите трябва да влизат в държавата“, заяви Хазарта.

А всичко било ясно предварително.

„Аз съм твърдо убеден, че съм взел правилното решение и съм повярвал на правилните хора. Не бих седял и секунда тук, ако усетя, че това не е така“, категоричен беше той.

4 Коментара
 1. НА ДЯДО БОЖЕ ПАЧКАТА казва

  ОК, АМА САМО С ПЛЯМПАНЕ И ПРЕКУПВАЧИ НЕ СТАВА…..

 2. ПРОСТ НАРОД„ СЛАБА ДЪРЖАВА казва

  И……АКО ИЗЧЕЗВАТ ЛЮБИМИТЕ ВИ СТОКИ ОТ МАГАЗИНИТЕ„ ДА ЗНАЕТЕ„ ЧЕ Е ОТ ДЕМОКРАЦИЯТА.

 3. буя казва

  дългия е взел едни пари от една банка за кабеларката ,после едни хора с чалми са изкупили дълга му и сега са го стиснали за сливиците /щото той топки няма/ и прави каквото фесовете кажат ,като си мисли ,че ще си запази кабеларката …..моляяяяя некой вярва ли в това

 4. Let's Make Things Clear казва

  “Fascism is capitalism plus murder.”

  Upton Sinclair

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.