ЕКСКЛУЗИВНО! Ето я истината за грабежа на Кирил Петков и Иван Христанов! (ДОКУМЕНТИ)

10 10 206

Пореден огромен корупционен скандал, свързан с кадри на „Продължаваме промяната” в Министерството на земеделието, е на път да взриви остатъците от и без това разпадащата се коалиция, разкри ексклузивно източник на Narod.bg.

Зам.-министър Иван Маркос Христанов, в чийто ресор е Българската агенция по по безопасност на храните (БАБХ) има огромни интереси в производството на храни и в извършването на лабораторни проби.

Това обяснява огромния му личен хъс да бъде преустановена дейността на конкурентната му лаборатория за изследване на пестициди, намираща се на границата с Турция.

Всички порочни връзки са описани подробно по-долу и от тях ясно личат корпоративните семейни интереси на Христанови.

Иван Христанов е син на Маркос Иванов Христанов  – щатен служител – вербовчик към Държавна сигурност в Плевен, известен със злия си нрав и огромния брой хора, тормозени от него и изпратени по негово лично предложение в лагерите на смъртта в Беляне, Ловеч и Скравена.

Иван Христанов встъпва в длъжност зам.-министър в правителството на Кирил Петков с личната протекция на своя съдружник и спонсор  – албанеца Елвин Гури.

Скандално известният Гури и Христанов имат дълга обща бизнес история, свързана с фирма за кредити, тяхна обща собственост, която в последствие продали. Свидетели разказват как оперативният ръководител на фирмата Иван Христанов е ползвал услугите на бандитски силови структури с цел натиск, сплашване и побой над неизрядни кредитополучатели.

След продажбата на фирмата за кредити Христанов, съпругата му Ива Палма и шайката около тях освен към редица схеми и далавери, се ориентират и към дейности, свързани с производството на храни и към фирма за провеждане на лабораторни изследвания.

Именно на това се дължи и огромното му желание под мотото „борба с корупцията” да завземе бизнеса за изследване на пестициди при внос от Турция.

Всичко това се доказва чрез  поглед в Търговския регистър:

Към момента Иван Христанов, въпреки че няма право като министър, е в съвета на директорите на „И ЕМ ПИ Инвест България” с основна дейност „консултантски услуги и моделиране на бизнес процеси”.

От своя страна фирмата участва в друго дружество – „Фиделис Рисърч”АД, чиято основна дейност е …..ПРОВЕЖДАНЕ НА ЛАБОРАТОРНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ!

Реклама

Именно тук е заровено кучето и именно оттук личи ясният интерес относно изземването на бизнеса от лабораторията на ГКПП „Капитан Андреево”.

В краткото си управление Христанов и хората около него явно разчитат да си постелят светло бъдеще с осигуряването на дългосрочни източници на приходи, но уви, плановете им удрят на камък.

Въпреки властовата и силова подкрепа, която Христанов и групата му имат в лицето на действащия премиер Кирил Петков, както и на мафиот – собственик на банка, който е дясна ръка на премиера, засега усилията им в посока изземването на този доходен бизнес са неуспешни.

Под мотото „борба с корупцията” тези хора безнаказано вилнеят в държавата точно както през 1944 г. комунистите са вилнели в царска България – насилствено изземвали, конфискували и убивали безнаказано под мотото за държавност.

Единствената и съществена разлика е, че все пак в момента правоохранителните и правораздавателните органи ясно осъзнават случващото се и въпреки отчаяните опити на шайката около Петков и Христанов да ги въвлекат на тяхна страна в този грабеж, удрят на камък.

Към момента, въпреки че е в разрез със закона Христанов все още е член на съвета на директорите на „И ЕМ ПИ Инвест България“ и все още консултира и моделира бизнеси, в това число и свързани с провеждане на лабораторни изследвания!

И въпреки че до компетентните органи има подадени редица сигнали, реакция от тях все още няма. Защо ли?

P.S.

На входа на лагера на смъртта в Белене е написано :

ПОМНИ, ЗА ДА НЕ СЕ ПОВТАРЯ!

Затова помнете, драги ни читатели, и не позволявайте децата на душманите на нашите родители, баби и дядовци, да станат нашите душмани!

Светла им памет!

10 Коментара
 1. ИСТИНАТА казва

  Е, добре де, хайде сега да видим и ОТГОВОРА на г-н Петков!!! КОГА ще го ВИДИМ????

 2. Мариана Сумистката казва

  КИРЕТО ЛЮБОВНИЦАТА ПРЕПИСА ЛИ И НЯКОЙ КЪЩА„ ИЛИ РЕЧЕ„ ЧЕ СА НА ДЕЦАТА МУ….. НЕ– ПИТАМ„ ЩОТО УСЕЩАМ НЕИСКРЕНОСТ. … МАФИОТИ„ Т’ВА ОНОВА….

 3. Мариана Сумистката казва

  ЧЛ. 31, АЛ. 3 ОТ КОНСТИТУЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ ГЛАСИ:

  „ ОБВИНЯЕМИЯТ СЕ СМЯТА ЗА НЕВИНЕН ДО УСТАНОВЯВАНЕ НА ПРОТИВНОТО С ВЛЯЗЛА В СИЛА ПРИСЪДА““

 4. Мариана Сумистката казва

  ТЪПИ КОПЕЛЕТА СТЕ„ ОБАЧЕ ……

 5. Мариана Сумистката казва

  ЕКСКЛУЗИВНО “ ГЕРБ“ ….. КОИТО СА ЕКЛУЗИВНО ОТКАЧЕНИ….

 6. Мариана Сумистката казва

  БОКЛУЦИ„ ЩЕ ВИ СМАЧКАМ КАТО ГНИДИ !!!

 7. Мариана Сумистката казва

  ЩЕ ПОМЕТА С ВАС КАТО ЗАПОЧНА С ПРЕЗИДЕНТА ВИ„ ПОВЛЕКА ПРОКУРОРА ВИ И ЗАВЛЕКА ПРАВИТЕЛСТВОТО ВИ. КАТО НЕ ЗАБРАВЯ И ТЪПАНАРСКАТА ВИ ПОЛИЦИЯ…… !!!

 8. Мариана Сумистката казва

  СМЕХОТВОРНИ ИГРИ НА ГРОТЕСКНИ КАРИКАТУРИ. ТОВА Е САЙТ НА АНОНИМНИТЕ “ УПРАВЛЯВАЩИ „

 9. Мариана Сумистката казва

  КАКВО ЛИ ЗНАЯТ ТЪПАНАРИТЕ ЗА ИСТИНАТА…. КАК ПЕВЕЦЪТ П“ЧЕРНЕВ БЕ УНИЩОЖЕН ПО НЕОПИСУЕМ НАЧИН ОТ БЪЛГАРСКИТЕ ДЕМОНИ, И СЛУЧАЯТ ПРИПИСАН НА ТЕХНИТЕ РУСКИ ПОМОЩНИЦИ. ТАЗИ УРОДЛИВОСТ И ЛЪЖИ ДО НЕУЗНАВАЕМОСТ СА ПРИСЪЩИ САМО НА НИЩОЖЕСТВА КАТО ВАС.

 10. Мариана Сумистката казва

  БРАК БЕЗ ЛЮБОВ……СТРАДАНИЕ…… ИМАТЕ ТРАДИЦИЯ В УБИЙСТВАТА ОТ ЗАВИСТ„ БОКЛУЦИ…..!!! ЧЕРНА ДЕМОНСКА СГАН !!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.