САМО в Narod.bg: Караджов и Каримански вадят далаверите на Киро и Асен!

10 3 352

Министърът на регионалното развитие в оставка Гроздан Караджов и председателят на парламентарната комисия „Бюджет и финанси” Любомир Каримански – и двамата от квотата на ИТН – са приготвили по няколко папки с далавери на Кирил Петков и Асен Василев!

Новината сподели ексклузивно пред Narod.bg депутат от „Има такъв народ”. По думите му нагледно и с документи ще бъде доказана намеса на премиера и финансовия министър в името на материална изгода. Както първи писахме, Каримански има какво да разкаже и как е притискан с обещание да затвори три банки, ако получи подкрепата на ПП за гуверньор на БНБ.

Реклама

Папките с уличаващи доказателства са събрани в течение на общата работа в правителството на „Продължаваме промяната”, което върви към своя печален край, призна информаторът на Narod.bg.

Папките ще бъда осветлени като контрапункт на изказвания на представители на ПП, че хората на Слави са напуснали четворната коалиция заради свои планове за нов формат на управление.

Засега е ясно, че в документите фигурират обществени поръчки, давани на „наши фирми” по корупционната схема на ГЕРБ, назначения на роднини и приятели на високи постове в държавното управление и прикриване на определени сигнали за злоупотреби, завърши източникът на Narod.bg.

10 Коментара
 1. Мариана Сумистката казва

  НЯМА НУЖДА ОТ КОМПРОМАТИ„ ГЕРБАДЖИЙСКИ БОКЛУЦИ. ВИЕ СТЕ СИ ЖИВ КОМПРОМАТ.

 2. Мариана Сумистката казва

  ДА НЕ ГОВОРЯ„ ЧЕ СЮЖЕТЪТ НА ГРОЗНИЯ ВИ ДЕМОНСКИ СЕРИАЛ НАДМИНА ВСИЧКИ ОЧАКВАНИЯ….

 3. Мариана Сумистката казва

  ИСТИНСКА ДЕМОНИЧНА СИЛА СТЕ„ НО НЕ ЗАВИНАГИ.

 4. Мариана Сумистката казва

  ИМАТЕ ДОСТА ОТВРАТИТЕЛНИ ……. ПРИЯТЕЛСТВА……

 5. зорге казва

  каримански ,феса не стана шеф на БНБ защото е подлога на доган и като добавиш Рашков за шеф на компи – рязаните задействаха славиту и край на правителството ,слафчу са го стиснали за дисагите и онийо не смей да гъкне – та та това е

 6. Мариана Сумистката казва

  И ВСИЧКО САМО ЗАЩОТО НЕ МОГАТ ДА ВИ НАПЪХАТ ВСИЧКИ НАКУП В ЗАТВОРА…… ДОСТА СТЕ ОТКАЧЕНИ ( И ТЪПИ ), НАИСТИНА……

 7. Мариана Сумистката казва

  ЩЕ ВИ ПРАЩАМ ПРОВЕРКИ ОТСЕГА НАТАТЪК ДА СТАНЕТЕ МАЛКО ПО– ПОРЯДЪЧНИ….. РАЗБИРА СЕ– НЕ ПО АНОНИМНИ СИГНАЛИ. И С РЕАЛНИ ДЕЙСТВАЩИ ЛИЦА……

 8. Мариана Сумистката казва

  ТОЛКОВА СТЕ ГНУСНИ „ ЧЕ ЧОВЕК С НЯКОЯ ОГРОМНА ПИНСЕТА МОЖЕ ДА ВИ „ПИПА „……

 9. ИСТИНАТА казва

  А, НАРОДА ни ЧАКА ли, ЧАКА, „другарят“ Караджов да ИЗВАДИ и ПОКАЖЕ, ДАЛАВЕРИТЕ, КРАЖБИТЕ направени от ОПГ „герб“, в неговото министерство!? Какво стана „Другарю“ Караджов, КЪДЕ са ВИНОВНИТЕ???? ЗАЩО и КОЙ Ви, „ДРЪПНА ЮЗДАТА“???? И, Вие ли Сте в „ИГРАТА“ „Другарю“ Караджов???? НАРОДЕ????

 10. Каратист 9 дан казва

  Имам чувството, че зад псевдонима „Мариана сумистката“ се крие „Илияна сумистката 8 дан“ от президентството?!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.