ТРИМА предадоха Слави? Само Гроздан Караджов хвърли оставка! (НА ЖИВО)

6 2 567

Вицепремиерът и министър на регионалното развитие Гроздан Караджов единствен от министрите на ИТН е депозирал оставката си пред премиера Кирил Петков, при това още в сряда вечерта. В момента бившият вече министър дава пресконференция, за да обясни мотивите си и какви са проблемите в коалицията.

Оставката му е подадена часове, след като лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов обяви, че партията му напуска управлението и изтегля министрите си.

Реклама

Към момента няма яснота дали и останалите министри от ИТН са депозирали своите оставки пред премиера, говори се, че ще загърбят ИТН и ще остават на постовете си. До късно снощи нито един от тях не беше подал оставката си, казаха от пресслужбата на Министерския съвет пред Mediapool.

От квотата на ИТН са министърът на енергетиката Александър Николов, министърът на външните работи Теодора Генчовска и министърът на спорта Радостин Василев.

Неофициално се твърди, че тримата министри може да останат и така ще предадат Слави – Александър Николов и Радостин Василев били сигурни, докато Теодора Генчовска все още се колебаела.

6 Коментара
 1. Мариана Сумистката казва

  ИМАЛО ЕДНО ВРЕМЕ ЕДНА ДЪРТА ТЛЪСТА ЗМИЯ, ДЕТО ПОСТОЯННО СИ СМЕНЯЛА КОЖАТА….. НАКРАЯ НИКОЙ НЕ МОЖЕЛ ДА Я РАЗПОЗНАЕ…..

 2. Мариана Сумистката казва

  АКО НЕ БЕШЕ БЕЗКРАЙНО ТЪЖНО„ ЩЕШЕ ДА Е БЕЗКРАЙНО СМЕШНО.

 3. Мариана Сумистката казва

  КОМЕНТАР НА СНИМКАТА: ЦЕЛИЯТ ТЕКСТ Е ЕВИДЕНЦИРАН ОТ НИКОМУ НЕНУЖЕН СМЕШНИК…..

 4. Мариана Сумистката казва

  ВСЕКИ ГЕНИЙ ЗНАЕ„ ЧЕ ОПИСАНИЕТО ТРЯБВА ДА ОТГОВАРЯ НА СЪДЪРЖАНИЕТО. ПРИ ФАШУГИТВ ИМА КРИТИЧНО РАЗМИНАВАНЕ МЕЖДУ ТОВА„ КОЕТО СА И ТОВА„ КОЕТО ИСКАТ ДА БЪДАТ…..

 5. Мариана Сумистката казва
 6. Мариана Сумистката казва

  ТЪПА ИЗМЕТ !!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.