ВЪПРОСЪТ: Министри на ИТН остават в кабинета – кои предадоха Слави?

6 3 973

„Не всички министри на „Има такъв народ“ са си дали оставките. Може някои да останат в нашия отбор, имали сме градивни елементи. Работим много добре и с министъра на енергетиката, и с този на спорта.

С министър Генчовска сме имали трудни моменти, но опитва да влезе в ритъм.“ Така министърът на иновациите и растежа Даниел Лорер коментира пред Би Ти Ви може ли министри от ИТН, които вчера лидерът на партията Слави Трифонов изтегли, да останат в кабинета.

Реклама

Сега въпросът е кои от министрите на ИТН ще предадат Слави и ще останат на постовете си, въпреки че Трифонов вчера извади партията си от четворната коалиция?

Лорер посочи, че има гигантско възмущение към „Има такъв народ”. „Здравна криза, инфлация и войната са трите кризи. Те не излязоха от правителството заради това. Те излязоха заради пътищата“, обясни Лорер. И посочи, че от партията искали 6 млрд. Лева за пътища, които да изхарчат тази година.

Работата ни оттук нататък е да видим откъде ще имаме подкрепа или България ще върви към нови избори. Той добави, че „Възраждане“ се самопредложили за властта, което е лош знак. Петте им точки, на които държали, били обратното на прогресивното мислене, така че нямало как да се говори с тях.

6 Коментара
 1. Мариана Сумистката казва

  Боклуци

 2. Мариана Сумистката казва

  УРОДЛИВА СГАН

 3. trifon14 казва

  еврейчето лорер , е много крадлиео !!!

 4. Мариана Сумистката казва

  ТЪПОТАТА Е ОТ НИКОГО НЕОСПОРВАНА ПРИРОДНА ДАДЕНОСТ„ БОКЛУЦИ. ТЕ ВСИЧКИ СА ДЕФЕКТНИ….. ВСИЧКИ ФАШУГИ СА ДЕФЕКТНИ !

 5. ТЕАТЪРЪТ НА СЕНКИТЕ казва

  ДЪРЖАТ ВЛАСТТА СИ С КРЪВ„ ЛЪЖИ„ МАНИПУЛАЦИИ И НАСИЛИЕ

 6. ТЕАТЪРЪТ НА СЕНКИТЕ казва

  И ВСИЧКИ СА ОТКАЧЕНИ ДО БЕЗОБРАЗИЕ

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.