Бойко Рашков: Вадя снимки и видеа за кражбите на ГЕРБ от пътища и магистрали (НА ЖИВО)

5 3 616

Фирми, близо до кабинета на Бойко Борисов, са взели авансово между 50 и 80 процента от парите, които трябва да се разходват за строителството на пътища и магистрали, включително АМ „Хемус”.

Парите не са вложени в пътища и магистрали, доказано е, че някои от фирмите са получавали по сложен път от банките чрез създаване на кухи фирми, използвали са безимотни хора, чрез които сумите са теглени от банки и са заминали, да кажа така засега – в неизвестна посока.

Това обяви вътрешният министър Бойко Рашков на извънредна среща с медиите след обявеното от Слави Трифонов напускане на коалицията.

Тези средства в момента е неясно къде се намира и за какво се използват. Имаме данни, че част от тези фирми са вложили парите в обекти, които удовлетворяват интересите на същите тези строителни фирми, не скри Рашков.

Още утре ще направя необходимото тази информация да стане публична – включително видеа и снимки.

Реклама

Същевременно в Министерството на регионалното развитие се подготвят да се финансират същите тези фирми, без да се търси сметка за потъналите вече пари в дружества до Бойко Борисов.

Това поставя въпроса дали да се продължим това „изграждане на пътища”, така ли да продължим, или да сменим подхода и начина, да вземем други решения, включително да се премине към управление на страната към друг формат.

Аз не мога да спра да информирам за невижданите досега престъпления, извършени в строителството.

МВР вече доказа това, не само ние разследваме, и Националната следствена служба също разследва.

Все още няма обвинителни актове, защото става дума за мащабна престъпна дейност, която изисква големи ресурси и време.

Ние продължаваме да изпълняваме своите задължения и ще ви информираме детайлно за разследванията – дали парите не са изнесени в чужбина, или тук се израждат имоти, лична собственост на босовете на фирмите, завърши Бойко Рашков.

НА ЖИВО

5 Коментара
 1. Мариана Сумистката казва

  СЪВСЕМ КРАТКО: ПРЕСЛЕДВАНЕТО С ЦЕЛ ПСИХИЧЕСКИ ТОРМОЗ ПОДЛЕЖИ НА ЗАКОНОДАТЕЛНИ МЕРКИ КАТО ОБЕЗЩЕТЕНИЕ И ЗАБРАНА ЗА ПРИБЛИЖАВАНЕ НА ТОРМОЗЕНИТЕ ЛИЦА. ИМАМ ДОСТАЪЧНО ИНФОРМАЦИЯ ДА ВИ СРИНА.

 2. Кирил казва

  Какъв смешник!Ама абсолютен смешник! Ти бе алкашче, си министър на МВР и това ли не можа да разбереш?!?! Какви снимки, какви видея порно ли ще му пускаш на народа “ хляб и зрелища“ и повечко пърцуца. Юрист ама никакъв. Далавераджия. Една година бля бля бля и нищо. Ама голямо нищо, само празни приказки, смешник пиян.

 3. Мариана Сумистката казва

  ЩЕ ВИ РАЗКОРУМПИРАМ ЗА НУЛА ВРЕМЕ„ ОТКАЧЕНИ УРОДИ.

 4. Мариана Сумистката казва

  ПРИБИРАЙТЕ СИ ПСИХОПАТИТЕ„ ДА НЕ ВИ УДАРИ ГРЪМ ОТ ЯСНО НЕБЕ….

 5. ИСТИНАТА казва

  Хайде де, ДАЙТЕ ги вече тези ДОКАЗАТЕЛСТВА, ИЗКАРАЙТЕ ги, нека НАРОДА ги ВИДИ!!! И, тогава, ЗАЩО НЕ и НОВИ ИЗБОРИ???? Да, да, да РАЗБИРА се, че са НУЖНИ НОВИ ИЗБОРИ, за да ДО ИЗЧИСТИМ КРАДЦИТЕ от ШАЙКАТА наречена ОПГ „герб“ и ЯТАЦИТЕ и от „дпс“, „бсп“,……….!!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.