МЪЛНИЯ: НАП запечата лъскавата кръчма на „котарака” Сашо Сталийски (СНИМКИ)

3 6 517

Служители на НАП запечатват в момента известния столичен ресторант „101” на бизнесмена до шайката ГЕРБ Александър Сталийски. Кръчмата, в която Бойко Борисов обича на пляска карти с аверите, се намира на територията на превзетия от хунтата плувен комплекс „Диана“.

Ресторантът, както и комплексът, се стопанисват от фирма „Ем фууд енд кетъринг“ с официален собственик Иван Стойчев. Компанията подписа преди повече от 5 г. договор с Националната спортна база за срок от 10 г. за стопанисване на „Диана“.

Редица медийни публикации свързват „Ем фууд енд кетъринг“ с бизнесмена и шеф на Българската федерация по културизъм и фитнес Александър Сталийски, макар че документално всичко е заменето.

Тогава в сделката е включен и терен от един декар, в която попадат бившите билетни каси на ъгъла на столичните улиците „Никола Габровски“ и „Тинтява“. На това място в моментна се намира запечатаният ресторант. Наемът на целия комплекс е 2500 лв. без ДДС, има изискване новият стопанин да инвестира 500 000 без ДДС.

Реклама

Както Narod.bg пръв разкри, котаракът на Баце мъркаше доволно години наред със смешния наем за топ имота – 11 000 квадратни метра срещу 3000 лева наем на месец за ресторант, три басейна, градини и куп глезотии в „Дианабад“.

Ако не си от кохортата на глутницата ГЕРБ, срещу 3 бона не можеш да наемеш дори апартамент в центъра, камо ли цял спортен комплекс като „Диана“.

Сталийски от т.н. кръг „Котараците” бе превърнал ресторанта и трите открити басейна в неофициален свой офис. Сега НАП затваря ресторанта…

3 Коментара
  1. Мариана Сумистката казва

    Те като не са запечатали обслужващия персонал на АЙ БИ ЕМ….АМ всичко е възможно, няма недосегаеми…..

  2. Мариана Сумистката казва

    А МОЖЕ ДА ПЛЮЯТ И КРЪВ„ НЕ СЕ ЗНАЕ……

  3. ВИРУСОЛОГИЯТА казва

    ТЪПОТИЯТА Е ВРЕДНА И МОЖЕ ДА СЕ ЗАПЛЕТЕТЕ В СОБСТВЕНИТЕ СИ МРЕЖИ…… !!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.