Сигнал до Narod.bg: Мата Хари ражда на 13 юни, ББ ли е бащата?

2 3 972

Красавица от харема „Мата Хари” ражда на 13 юни! Сигнал до Narod.bg разкри, че спряганата като близка до ББ синоптичка Стефани Обадяру ражда планирано с цезарово сечение.

Стефани Рубен Обадяру е само на 22 г. Израснала е в столичния квартал „Люлин“, завършва испанска гимназия, а към днешна дата учи „Неформално образование“ в Софийския университет.

Корените й са смесени – наполовина нигерийка, наполовина българка е – израснала в софийския кв. „Люлин”. От 5 години е моделка, а от октомври 2021-а дефилира в телевизионния ефир като синоптичка на Нова тв.

Реклама

Както вече писахме, синоптичката Стефани чака бебе, като официалната версия казва, че бащата е футболист в тима на любимия на Шугър деди тим на „Бистришките тигри”.

Гаджето на Обадяру се казва Николай Колев. Пленилият сърцето на апетитната мулатка е вратар.

Мъжът до Стефани е родом от Ловеч. Играе футбол от малък. Тренирал е в родния си град, а по-късно, когато идва в София, рита за малки клубове, с които е вдигал не една или две купи по минифутбол.

От година насам, обаче, свързват 22-годишната Стефани с ББ, което няма официално потвърждение, но когато говорим за плейбой от такъв ранг – такова никога не се появява.

Дали престарелият баровец е таткото – развръзката престои на 13 юни, смята информаторът на Narod.bg.

2 Коментара
  1. External казва

    “ Удивително е какво може да направи един слънчев лъч с душата на човека ! “
    Фьодор М.Достоевски

  2. Мариана Сумистката казва

    АКО ПИТАШ ОТКАЧЕНИЯ ЗАЩО Е ТАКЪВ„ РИСКУВАШ ДА ДАДЕШ СМИСЪЛ НА ЖИВОТА МУ…….

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.