Росен Плевнелиев разсмя България: Аз съм патриот, цяла зима спах в кола в Германия!

6 2 968

„Спах една тежка зима в кола в Германия”, разсмя с признание Росен Плевнелиев. „Аз бях един от най-добрите програмисти, министри и мениджъри в България, но никога не съм го планирал, както и да стана президент.

Много често съдбата ми подаваше ръка и не съм я подминавал. Аз съм добронамерен, добър човек, обичан и обичащ, не националист, а патриот.

Аз съм зодия телец и съм изключително фокусиран и постоянен във всичко. Минавал съм през много трудни моменти в живота си и знам колко е важно да си търпелив. Не смятам, че успехът е в парите, в бройките или в цифрите, а в колективните усилия. Той трябва да бъде устойчив“.

„Баща ми ме научи да бъда добър човек. Той беше много отворен и добронамерен към всички. Нашият апартамент от две стаи и половина беше отворен за всички. Оттам аз съм се научил да съм отворен към хората“, каза Плевнелиев.

Реклама

Майка ми откри математическия ми талант. Ако сте търпелив и постоянен в това, което правите, ще успеете. Аз искам да науча и децата си на това. Най-тежкото, което може да се случи на човек, е да загуби детето си.

Преживях развод в много труден момент и бях най-атакуваният президент. Преминаването през трудностите има смисъл. След като спах една тежка зима в кола в Германия, след 2 години имах фирма.

Не знаех какво е да си министър, когато приех поста, но след това станах най-популярният. Върнах се в България, където съм щастлив, а в Германия не бях. Тук човек вече има страхотни кариерни възможности“, каза още президентът (2012 – 2017) пред Би Ти Ви.

„В момента се намираме в тежка фаза и изпращаме погрешни послания на българите в чужбина, когато им обясняваме как сме най-корумпираните. Трябва да имаме съвсем друг подход към тях.

Защо трябва да хулим, че България и София се променят към добро? Добрите послания трябва да стигнат до милионите българи, а те след това да вземат решение. Аз бях успял човек и когато влязох в политиката, но за мен най-важната думичка е „смисъл“, категоричен бе президентът на хунтата.

6 Коментара
 1. зъпознат казва

  Крадливо говедо, ти си спеше у квартирата. Но лъжеше, че спиш у колата, за да не плащаш данъци. Затуй те и изгониха от там. Бахмааму

 2. Мариана Сумистката казва

  PLEASE HELP, MY BRAIN IS FUCKED UP………. !!!

 3. Мариана Сумистката казва

  Ако фашизмът беше успешен, нямаше да завърши с цианкалий….. Фашистите са нещастни и влачещи се на дъното на своята яморалност създания.

 4. Мариана Сумистката казва

  Ще ви повикат , но от Европейския съд…..

 5. Аман-аман! казва

  И това циганско говедо, другарят комсомолски секретар ни представя пред света!?

 6. БOKo казва

  Ъхъ, и Роско е cpaл цяла година в червения памперс, зачислен му при приемането му в БКП!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.